dla malo glodnych, majaaaaacych duuuuuuuuuuzo czasu (1) 1. Zanim podejdzie kelnerka z karta - 20 min. 2. Zanim podejdzie kelnerka... Kasia Fatalna restauracja (1) Restauracja z najgorszą obsługą na całym Pomorzu Klient Fastfood (1) Jedzenie marne. Za te ceny powinno byc co najmniej sensowne, a jest jak z... Poke
niebo w gębie (1) Witam. Naszą trzecią rocznice ślubu postanowilismy obchodzić w tejże... Agata i Przemek Wzrost ceny na 19,99 (1) Bardzo fajna knajpka. Co prawda cena wzrosła o 5zł ale to tak mało w... Rybka Byłem pierwszy raz (1) Jak zwykle będąc co roku w Gdyni z żona jemy w "Siódemce" przy Skwerze... imek46 ostrzegam (1) gorzej być nie może. Kroją was na wejściu 20 zł - to oficjalnie - potem... oszukany Polecamy:) Świetny lokal! (1) Niedawno mieliśmy wesele w Karczmie, początkowo planowalismy w ogrodzie, ale... Młodzi małżonkowie Najlepsza restauracja w Gdyni! (1) Przychodzę tam dość często i zawsze wychodzę super zadowolona i najedzona.... Kasia bywalczyni czekolady (1) ta restauracja jest wspaniała, kompetentna obsługa, (którą pozdrawiam),... magdalenka Nie wiem czym sie zachwycacie..?? (1) Bylem ostatnio na przyjeciu weselnym i bylo serio kiepsko. Zaczne od... rudolf Porażka (1) Na Monciaku nie ma ŻADNGO dobrego jedzonka w stylu steak house. Kilka dni... Paweł Polecam dobre śniadanko i nie tylko (1) Doda Mielismy wesele 07 07 07 i naprawde sie cieszymy ze tam zrobismy (1) odbyło sie w drugiej sali (bursztynowa). Wystrój bardzo piekny, naprawde... M & R meggie - opinia (1) Wpadki zdarzają się w restauracjach na każdym poziomie cenowym. Ale nie... meggie przesada... ;/ (1) obsługa bardzo nie miła,zwłaszcza wielka pani E. :/ i barmanka I. ...... byly klient nic ciekawego (1) Byłem tam po raz drugi 1 raz zimą i po raz drugi w zeszłym miesiącu i nie... karol Jadłysmy 8.07.2007 (1) Jestem rozczarowana : jadłyśmy w dniu 08.07.2007r. niedziela (ok.godz.16-17)... Małgorzata fajna knajpka (1) Obsługa mogłaby być lepsza, bo jak na razie to już samą miną nie zachęca do... saligia TEORIA CHAOSU (1) Odwiedziłem to miejsce wraz z żona i synem ,zamówiliśmy trzy drugie dania,... marcin