... (1) Mogę śmiało polecić każdemu. B. dobra obsługa rewelacyjny smak naleśników... Fokia Najlepsza chińska kuchnia w Trójmieście (1) Jestem częstym bywalcem w chińskich restauracjach, nie tylko w Trójmieście,... Marco Elegancko i dostojnie (1) Lokal spełnił moje oczekiwania. Ceny nie są niskie, ale też i takich nie... Tom
nie polecam (1) nie polecam. nie za czysto. lokal przesiąknięty wyziewami z kuchni i dymem... ella :) (1) Bylam w tej restauracji ostatnio i musze przyznać ze trochę się polepszyło:) kiki :))) BARDZO POLECAM wszystkim (1) Jedzenie ciekawe, choć osobą na niewłaściwym miejscu jest pan Mariusz, który... smakoszka :-(( (1) Witam, niestety bardzo się zawiodłam, nie wiem kto tam gotuje, ale jedzenie... Anka bardzo mily Zarzad : ) (1) carisma POD Kreska... (1) Lokal tylko pozornie jest nowoczesny, tak naprawde to niesamowity wechikuł... Dominik rewelacja! (1) Wybrałam się do el-greco z rodziną jakiś czas temu i byliśmy zachwyceni.... różowa ELLO TU AGA :))) (1) Generalnie oprócz obsługi nic się w Kreseczce nie zmienia ;-))) Nadal ta... Aga do menagera (1) -brudne szklanki do tego stopnia ze nie ma sie ochoty pic nawet przez... skrzat ;];] (1) rewelka.. obsuga mila.. wystroj ciekawy.. cany niskie;] polecam Marta Nautilus (1) Jedzenie może i nie jest zle, ale....mikroskopijne "rozmiary",(2 zmieniaki )... nika:))))))) szkoda (1) szkoda ze to tylko remont bo prawdziwego żarcia takie jak było w Rhodosie to... obserwator PORAŻKA!!!!!!!!!!!!! (1) Dziś miałam wątpliwą okazję być w restauracji "Pinokio"i przekonałam się ,że... eljot72 Pani Tatiano! Tak właśnie powinna reakcja na niezadowolenie klientów (1) Przypadkowo wpadłem na tę stronę, szukając informacji o lokalizacji Tatiany... MH mniam... (1) ...jedno z nielicznych miejsc gdzie kucharz nie oszczędza na przyprawach...... Fog Kelnerki SIŁACZKI (1) Teraz już rozumiem skąd te miny kelnerek. Sami wejdźcie na stronę tego... Hubert Kasia - opinia (1) Mialam wesele w styczniu tego roku, musze powiedziec ze bylo super , pieknie... Kasia