!! REWELACJA !! POLECAM !! (1) Impreza komunijna: Wystrój bardzo sympatyczny, przytulny, fajny klimat,... Marcin No niestety ! (1) No niestety nie bylem w zadnym innym miejscu, ani u innej jak to napisal moj... Meksykanin kuchnia tajska (1) wpadam od czasu do czasu, każdy znajdzie coś dla siebie- Warto Karolek1
dzidka - opinia (2) Dziesiaj mialam przyjemność gościć w sopockim Pinokio. Polecil mi ten... dzidka Bosko!!!!!!! (1) Wystrój restauracji zasługuje na ogromną pochwałę, dzięki kolorom jest... Villemo Odradzam!!! (1) Zachęcona dobrymi opiniami zaprosiłam do Barracudy moich przyjaciół. Wizyta... Zniesmaczona POD KAżDYM WZGLęDEM TO z*******A KNAJPA (1) przejrzalem wszytkie opinie i NIE ZGADZAM się z żadną negatywną. Powiem... francuz pyszne jedzonko (1) Miło, smacznie, jak mam ochotę na coś dobrego to idę właśnie tam.... szymon83 Zgadzam się z opinią Pawła z 27.05.07 (1) Chciałabym tylko dodać, że w tej restauracji nie można zwrócić personelowi... Ola wysoki standard (1) to jest super restauracja! przepiękny widok, dobra obsługa, świetne... mati Odnośnie rezerwacji (1) Pewnego pięknego poranka poszedłem zarezerwować stolik z wyprzedzeniem 5... Kucharz Sympatyczna restauracja (1) Polecem menu w tej restauracji ,muszą mieć świetnego kucharza. Poza tym... MONIKA kwestia gustu (1) nie chce sie sprzeczac z innymi, narzucac swoja opinie, ale mi sie nie... malpa Warto przyjechać z Warszawy choćby po to, by tu posiedzieć i (1) zjeść cokolwiek. Wystrój i klimat super, a jedzenie - oooch! (jadłem... madman z czasem wszystko pada (1) kiedys jedzenie bylo dobre a kucharze chyba sie bardziej starali. niepolecam... krzysztof Nieprzyjemnie wrażenia. Odradzamy. (1) Niedzielny rodzinny obiad postanowiliśmy spędzić w tej restauracji. Z... Paweł Dobra Qchnia-REWELACJA (1) Zdecydowanie zasługuje na miano DOBREJ KUCHNI. Na szczescie w bratkach do... Asiulek super (1) nie wiem czemu piszą, że kiepski wystrój - może to kiedyś był? Bo teraz jest... ja sympatycznie (1) Wybraliśmy się do El chico ponieważ w pewnym konkursie udało mi się wygrać... somka Nie polecam (1) "Byłam" tam raz w większym gronie znajomych, ok. południa. Już na samym... ja