Zachwycona - opinia (1) Co tu dużo mówić- REWELACJA! Wyborne jedzenie, elegancki wystrój, przystępne... Zachwycona Obsługa.... (1) Piszecie o zachowaniu kelnerki, kelnera które Wam sie nie spodobało, ale skąd... Ania Takiego chamstwa nie widziałam jeszcze (1) Wczoraj miałam okazje być pierwszy i ostatni raz w tym miejscu (dyskoteka)... pelle
uroczysty obiad (1) fachowa obsługa, eleganckie nakrycie stołu oraz przepyszne jedzenie za... marcin Osbługa - buractwo (1) Lokal ok, na tle innych podobnych dobry standard. Państwo kelnerstwo wstyd,... tomash_ Urodziny - 18nastka ... (1) Hm. Ja jak najbardziej polecam. Wraz z dwoam koleżankami zrobiłyśmy tu nasze... broks zero rewelacji (1) nastawieni sa tylko na wyciaganie kasy w zamian daja malo naprawde malo....... robert Już - opinia (1) Zajrzeliśmy wczoraj na spaghetti. Pełno ludzi, prawie wszystko zarezerwowane.... Już REZERWACJA... (2) Chcialam zarezerwowac stolik na 10 osob. Od razu- po wejsciu- zostalam... olga NAJMILSZA KANJPKA W GDYNI (1) wlasciciele na serio dbaja o klienta,wystroj- poprawia sie odkad bylam tam... oc nie jedzcie tam!!! (1) jedzenie tutta mai naprawde odradzam! kiedys byłam z mężem i ja zamówiłam... grzes Świetna alternatywa dla jadłodajni tradycyjnej (1) Jeśli chcecie zjeść smacznie szybko i niedrogo coś zdecydowanie innego i... Cleo OSTRZEGAMY----NALEŻY SPRAWDZAĆ RACHUNKI (1) Jedzenie bardzo dobre,ale jeśli chodzi o rachunki to brak paragonów... kasia/marek Nie jest źle (1) W zeszły weekend nasza klasa organizowała tam spotkanie integracyjne po 25... marka nigdy wiecej (1) kiedys to byly czasy a teraz po prostu tragedia, kelnerzy to chyba łaske... milz Warto znaleźć inną restaurację (1) Przychodziłam tam z rodziną na niedzielne obiadki, niestety jednak od... Marta "Rezerwacja" stolika (1) Mam wrazenie ze obsluga lokalu (bramka i kelnerzy?) maja dobry biznesc na... Maciek szuper jedzonko (1) byłem jadłem polecam super jedzonko!!!!!!! darci Tragedia! (1) Byłam kolejny raz...Kiedyś na zupę czekałam 20 min, a ostatnio otrzymałam... Jula goraco polecam!!! (1) jedzenie wysmienite, spelni oczekiwania najwiekszego smakosza, creme brulle z... Bartłomiej