Tomek - opinia (1) Byłem tam i przyznam ze jeszcze czegos takiego nie widziałem wystruj to nie... Tomek Słaba obsługa (1) Tak, jak smaczne otrzymaliśmy jedzenie, tak rozczarowały nas kelnerki.Nie... zagnywacz Sylwester 2008 .....:( (1) Nie będzie tam nas za rok Wystrój zaliczam jako pozytywny.Obsługa tez... stolik b5
Coraz gorzej (1) W sobotę 05.01.2007 wybraliśmy się do Sphinxa w Gdyni jako, że jest (na dzień... Eraser Trzymajcie się z daleka (1) Byłem dwa razy w Barbados i obie wizyty to całkowita porażka tego lokalu -... Tomek oczywiście że wracać (1) Droga Pani Tatiano, proszę się nie przejmować jedną opinią. Restauracja z... Ola Sylwester (1) Spędziłam tu Noc Sylwestrową, wszystko było super, smaczne jedzenie, świetna... Ania :))) (1) bywamy bywamy... do miejsca mamy sentyment z uwagi na jego historię... była... bywalcy not an italian restaurant at all (1) hi everybody, just forget about this restaurant if you want italian food. I... francesco witam (1) Restauracja jest dobra ,a obsłoga rewelacyjna!!!!!!!!!!!!!! Wera A. - opinia (1) polecam! A. Sylwester 2007/2008 (1) Byłam w tym roku na sylwestra w tej restauracji i muszę stwierdzić, że... miłka Loura - opinia (1) Kelner który nas obsługiwal był bardzo niemiły, gdyż po zwróceniu uwagi, że... Loura u szkota (1) knajpa z wystrojem rewelacyjnym. obsloga bardzo mila z ktora mozna sie... Darek kAROLINA - opinia (1) To skandal. Czekalam z 30 minut na posilek i jak dostalam to wszystko bylo... kAROLINA sylwester 2007/2008 (1) Naprawdę polecam. Było super! Fajna muzyka jedzenie i wszystko. Gosia Sylwester 2007-2008 (1) Jedna z najbardziej udanych imprez w ciągu ostatnich paru lat.Przesympatyczna... Magda,Arek i Znajomi Bardzo miła atmosfera !!! (1) W zeszłym roku przychodziłam tam co sobotę potańczyć, grało dwóch przemiłych... Violetta WSPANIAŁE MIEJSCE (1) ELEGANCKA RESTAŁRACIA,KAFETERIA TESZ NICZEGO SOBIE,OBSŁUGA NAKAŻDE SKINIENIE... MAREK Sylwester 2007 (1) chcialam tylko powiedziec komus kto organizował tegoroczny sylwester ze... hajdi