Jarek - opinia (1) kurde jestem stałym klientem tej knajpy, choć ostatnio już jakieś 2 miesiące... Jarek Bardzo przyjemnie! (1) Byłem na małej firmowej kolacyjce w 4 osoby - obsługa (mimo wcześniejszych... rektor wdu.pl dobre Jedzonko (1) Byłam ostatnio w Sphinxie we Wrzeszczu i musze powiedziec ze jedzenie maja... lucy
Super restauracja. (1) Polecam wszystkim smakoszom!! Kinia Mallena - opinia (1) Owszem Czekolada kusi wystrojem, ale na tym się kończy. Bawiłam się tam na... Mallena Bywam często (1) i zamierzam bywać. Mało tego, ciągnę ze sobą licznych gości. Bo uważam... Krystyna G. Jakieś zmiany...Ale, czy na lepsze? (1) W ostatnim tygodniu odwiedziłam tę "moją" restauracyjkę dwa razy i coś mi nie... Kama Poprostu rewelacja1 (1) Bardz miłe miejsce a przedewszytskim bardzo ładne i spokojne... Można zjeśc... zadowolona byłam rozczarowana !!! (1) byłam rozczarowana że nasza "polska gościnność" zeszła na psy, na początku... gość wielki powrót (1) po trzech latach i zmianie miejsca (poprzednio przy Jagiełły) znów jest w... Agnieszka wielkie rozczarowanie (1) Niestety więcej już nie odwiedzę tego lokalu... fatalna, nie przeszkolona... coco onaM - opinia (1) Byłam ostatnio, chciałam dać lokalowi jeszcze jedną szansę...co za porażka.... onaM rewelka (1) bylem tam wczoraj po 4 letniej przerwie i jestem b.mile zaskoczony. jedzonko... piotr Super Knajpa (1) Knajpa super,obsluga bardzo mila,muza fajna i klimat. Rudy NIEŹLE ALE ZA TAKIE PIENIĄDZE MOŻNA OCZEKIWAĆ WIĘCEJ (1) Odwiedziłem tą restaurację jako zaproszony gość. Sam bym tam nie dotarł bo... Piotr Drogo a nic specjalnego (1) Danie składa się np. z samego mięsa, do którego należy sobie dokupić jeszcze... Rozczarowana bez wzlotów (1) zdecydowanie, jak w tytule. W poniedziałek o 15.00 nie było większości dań,... jaja Lokal dla niepalących? Zdecydowanie nie (1) Niedawno mój znajomy zamówił dla nas w restauracji La Vita 8-osobowy stolik... Piotr Klipper (1) zawsze spoko :D elmoł Rybka z okienka (1) Jadłem flądrę, którą zamówiłem w okienku Barracudy. Był to wrzesień. Flądra... Beny