Marcin - ocena (1) Super miejscówka dla chętnych na polską kuchnię. Niby tradycyjne dania ale z... Marcin Wincent - opinia (1) Bardzo mi smakowały tapasy, do tego wyborne wino i ładny wystrój. Mogę... Wincent Matylda Niecko - opinia (1) Absolutny upadek White Merlin. Poznałam to miejsce jakiś rok, dwa lata temu,... Matylda Niecko
Ania - opinia (1) Pyszne, od lat trzymają poziom. Ania Ewa - opinia (1) Bardzo fajny lokal, smaczne jedzenie i przemiła obsługa Ewa Ania z Wrocławia - opinia (1) Jesteśmy pod wielkim wrażeniem obsługi przez pana Igora, który z uśmiechem i... Ania z Wrocławia Anna - opinia (1) Wspaniałe miejscem o pięknym wystroju . Pyszne jedzenie,!!! Przemiła obsługa... Anna Julia - opinia (1) Byłam na kolacji z przyjaciółmi i jestem naprawdę bardzo pozytywnie... Julia Gosia - opinia (1) Jedzenie bardzo pyszne. Oczekiwanie na jedzenie bardzo krótkie.Obsługa bardzo... Gosia Kacper - opinia (1) Świetna atmosfera, bardzo miła obsługa i pyszne jedzenie, zdecydowanie polecam Kacper Marcin - opinia (1) Bardzo dobre i sycące śniadanka! Przetestowane na "śniadaniu angielskim",... Marcin Małgorzata Żabińska - opinia (1) Miałam przyjemność być wczoraj w restauracji Niewinni czarodzieje 3.0.... Małgorzata Żabińska Michael - opinia (1) Smacne dobre i Uczciwa cena Michael Peter Kawa - opinia (1) Alles gut ! @ >-;- Peter Kawa Madzia - opinia (1) Polecam serdecznie Madzia Michal - opinia (1) Niestety dzisiejsza wizyta to jedna wielka porażka. Pomimo tego iż zawsze... Michal Wioleta Saracen - opinia (1) Jedzenie bardzo pyszne, obsługa na najwyższym poziomie. Idealny czas... Wioleta Saracen Maciek - opinia (1) Super restauracja!!! Maciek Ewa - opinia (1) Beznadziejna obsługa, w menu połowy nie ma. Narzucanie co muszę wziąć .... Ewa Aga - opinia (1) Najlepszy stek w Gdańsku! Przepyszne, nieoczywiste połączenia smaków, plus że... Aga