Turysta - opinia (1) Świetne jedzenie i ekstra obsługa w szczególności Julia P. Turysta Janka Ś. - opinia (1) Pyszne jedzonko , obsługa restauracji dba o klienta. Pani Justyna bardzo... Janka Ś. Justyna - opinia (1) Ja nie wiem co napisać Obsługa, wystrój,serwis smak i podanie dań zasługuje... Justyna
Agata Żywicka - opinia (1) Po kilku miesiącach odwiedzilismy Gdańsk, tym samym naszą ulubioną... Agata Żywicka Kamil - opinia (1) Zdecydowanie najsmaczniejsze i zawsze trzymające poziom śniadania w... Kamil Iwona - opinia (1) Świetne jedzenie, bardzo miły chef kuchni i uprzejma, pomocna obsługa Iwona Piotr - opinia (1) Restauracja na najwyższym poziomie, jedzenie, obsługa i wystrój, wszystko... Piotr Miłosz - opinia (1) Jedzenie tragiczne nie doprawione na dodatek zimne mieso w burgerach. Nie... Miłosz Agnieszka - opinia (1) fajny osiedlowy lokal. długo serwują śniadanie (nawet do 15.00) MIła obsługa,... Agnieszka Paulina - opinia (1) Jest w Gdańsku wiele więcej miejsc, w których warto zostawić pieniądze.... Paulina Aleksandra - opinia (1) Smacznie miło i przyjemnie na pewno tu wrócę nie raz jeszcze. Aleksandra Karolina - opinia (1) Słabo, panie kelnerki obrażone na dzień dobry a dalej tylko gorzej. Doniosły... Karolina Anna Górczyńska - opinia (1) bardzo dobre jedzonko ,super obsługa ,polecam Anna Górczyńska Monika - opinia (1) Jedzenie, serwis, wnętrze- całość tworzy wspaniałe miejsce godne polecenia! Monika Radek - opinia (1) Obsługa fatalna ,przychodzi kelner po godzinie od zamówienia i mówi ze jednak... Radek Adam - opinia (1) Czy smacznie ? Normalne jedzenie, smaczne ale podane zimne. Czy tanio ? Ceny... Adam MR. TT - opinia (2) Gorąco polecam pielmieni zapiekane i Burger z dzika PYCHA!!!! Obsługa... MR. TT Ania - opinia (1) Jestem zachwycona obsługa ( p.Magda i p.Tomek) Od lat lubię przychodzić... Ania Barbara - opinia (1) Bylismy dziś na obiedzie - masakra - zaczęliśmy od wina w karafce - białe i... Barbara wojciech - opinia (1) Bardzo fajny lokal godny polecenia, czysto i schludnie, pizza smaczna, super... wojciech