Turysta - opinia (1) Gorąco Polecam > 6.0 Turysta Kuba - opinia (1) Pyszne jedzenie i przesympatyczna obsługa. Nowy kucharz - Pani Edyta - wie co... Kuba Paulina - opinia (1) Weszliśmy do tej restauracji, ponieważ fajnie się prezentowała kiedy... Paulina
Magdalena - opinia (1) Niezwykłe miejsce z klimatem Italii . Jedzenie przygotowane z niespotykaną... Magdalena Ewelina z Wrocław-Kuźniki - opinia (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem, miałam z dziećmi pół godziny do odjazdu... Ewelina z Wrocław-Kuźniki EWA - opinia (1) Bardzo dobre pierogi z ziemniakami udekorowane sałatką, miła pani przyjmująca... EWA Elżbieta - opinia (1) Wszystko na 6. Przepyszne gruzińskie smakołyki na talerzu. Miła uśmiechnięta... Elżbieta Ricardo - opinia (1) Jedzenie bardzo mi smakowało. Makaron z mulami,krewetkami super,kolega... Ricardo Karolina - opinia (1) Super fajne nowe miejsce na mapie Gdańska, w mega modnym miejsca Stocznia Gd,... Karolina Somtam - opinia (1) Kuchnia Autorska, zadne takie tam Somtam Grzegorz - opinia (1) Jedzenie bajecznie pyszne. Porcje akurat. Ceny umiarkowane. Obsługa miła i... Grzegorz Piotr - opinia (1) Po nieudanym starcie, wróciłem i było ok. Wróciłem kolejny raz i było już... Piotr Sandra - opinia (1) Bardzo długo czas oczekiwania, przystawki podaneerazem z głównym daniem,... Sandra Turysta - opinia (1) Świetne jedzenie i ekstra obsługa w szczególności Julia P. Turysta Janka Ś. - opinia (1) Pyszne jedzonko , obsługa restauracji dba o klienta. Pani Justyna bardzo... Janka Ś. Justyna - opinia (1) Ja nie wiem co napisać Obsługa, wystrój,serwis smak i podanie dań zasługuje... Justyna Agata Żywicka - opinia (1) Po kilku miesiącach odwiedzilismy Gdańsk, tym samym naszą ulubioną... Agata Żywicka Kamil - opinia (1) Zdecydowanie najsmaczniejsze i zawsze trzymające poziom śniadania w... Kamil Iwona - opinia (1) Świetne jedzenie, bardzo miły chef kuchni i uprzejma, pomocna obsługa Iwona Piotr - opinia (1) Restauracja na najwyższym poziomie, jedzenie, obsługa i wystrój, wszystko... Piotr