Mattias - opinia (1) Fantastic food, atmosphere and view Mattias mark - opinia (1) w miarę szybka (15-20min) obsługa, jedzenie dobre, sporo miejsca, ceny... mark Piotr K - opinia (1) Niezwykłe miejsce nad samym morzem, urokliwe i przytulne, pyszne jedzenie i... Piotr K
Wiesław Paszko - opinia (1) Okropność...Po prostu okropność..Zamówiłem sobie pyszną rybę którą jest... Wiesław Paszko Alicja - opinia (1) Bardzo słaba obsługa, mało profesjonalna obsługa jak na takie ceny i... Alicja Anonim - opinia (1) Wspaniała kuchnia,miła obsługa i pyszne koktajle Anonim Apsik - opinia (1) Byliśmy po rewolucjach i wielkie rozczarowanie. Stek z bakłażana tłusta,... Apsik Karolina - opinia (1) Wielkie, wielkie rozczarowanie. Steki były koszmarne. Mięso suche i po prostu... Karolina Richard - opinia (1) Totally stay away from scammers who only think about your wallet and will... Richard mark - opinia (1) wspaniałe oczekiwania zburzone już przed wejściem...rozumiem, że trzeba... mark Joanna - opinia (1) Najlepsze wrażenia wszystko co tam jadłam było przepyszne i świadomość że to... Joanna Rysiek - opinia (1) Bardzo miło spędzony czas przy dobrej muzyce i jeszcze lepszym jedzeniu.... Rysiek Ela - opinia (1) Jedzenie pyszne i llimat super. Polecam i napewno wrócę!! Ela Bartek - opinia (1) Super wrażenia, obsługa kelnerska na najwyższym poziomie, dania wyśmienite Bartek Agnieszka - opinia (1) Cudnie, smacznie i przemiło. Jedliśmy danie dnia sandacza z kurkami, bobem i... Agnieszka Łukasz Rafałowicz. - opinia (1) Wszystko zależy od kucharza pytajcie o Pana Jarka na kuchni. Porcje ogromne,... Łukasz Rafałowicz. Piotr - opinia (1) Jestem zachwycony tym miejscem. Jedzenie najwyższa klasa, obsługa na... Piotr Agnieszka - opinia (1) Tatar, zupa minestrone i żeberka rewelacyjne Agnieszka Monika Sautaux - opinia (1) Rzadko wysylam opinie dotyczace restauracji ale tym razem po prostu sie... Monika Sautaux Barbara - opinia (1) Nigdy w życiu nie jadłam tak dobrego tara, lecz każda potrawa jest... Barbara