Kasia Holandia - opinia (1) Super restauracja,pyszne jedzenie,przyjazna atmosfera I bardzo fajny kelner... Kasia Holandia Anna i - opinia (1) Miejsce bardzo fajne i oryginalne, szkoda że w momencie zapłaty kazali nam... Anna i Gosia - opinia (1) Najlepsza pizza w Gdańsku. Pozostałe dania również wyśmienite! Fenomenalna... Gosia
Były klient - opinia (2) Kolejny raz zamówienie na telefon jest niemożliwe. Byłem osobiście i jedzenie... Były klient Ariam - opinia (1) Wspaniałe jedzenie. Ariam Adamo1231 - opinia (1) Przepiękne miejsce, wspaniałe dania oraz bardzo sympatyczni młodzi ludzie w... Adamo1231 Barbara - opinia (1) Jedzenie przepyszne,za to panie kelnerki ciągle za plecami nawijają że zaraz... Barbara Klient - opinia (1) Jedzenie w ostatnim czasie popsuło się bardzo. Zrezygnowali z pizz które były... Klient Turysta - opinia (1) Bardzo miłe miejsce ,w restauracji miła romantyczna atmosfera, jedzenie... Turysta Sylwester - opinia (1) Fajna obsługa ,a jedzenie jest pyszne.Warto tam jadać ! Sylwester Aga - opinia (1) Cudownie pyszne miejsce- rewelacyjne jedzenie, przemili właściciele... Aga Maciej - opinia (1) Na przystawkę śledzik i stopka wódki. Na danie główne bryzol. Jedzenie... Maciej Łucja - opinia (1) Kiedyś często wpadałam na ramen, był wprost wyśmienity. Od jakiś dwóch lat... Łucja Monia - opinia (1) Porcje b małe, smak ok ale bez szału. Ceny wysokie Monia Adam - opinia (1) Super obsługa , pani Klaudia przemiła osoba. Adam Kasia - opinia (1) Pycha drinki, jedzenie pierwsza klasa a co najważniejsze TANIO!! Kasia Paweł - opinia (1) Pół godziny czekania na podeszwę, jeszcze nigdy nie jadłem czegoś tak... Paweł Blondi - opinia (1) Po 28min oczekieaniu na jedzenie przyszla kelnerka mowiac ze bedziemy... Blondi Zosia - opinia (1) Fajnie zorganizowana impreza okolicznościowa, jedzenie dobre, tylko że mała... Zosia Poirytowana - opinia (1) Tragedia. Czas oczekiwania na jedzenie 1.5h kelnerki zakręcone . Jakaś... Poirytowana