sandra - opinia (1) Pyszne jedzenie i drinki - polecam! sandra Anonim - opinia (1) Pysznie świeże pięknie podane Anonim Warsztat Terapii Zajęciowej z Solca Kujawskiego - opinia (1) Byliśmy dużą zorganizowaną grupą. Wśród nas były osoby z... Warsztat Terapii Zajęciowej z So
Katarzyna - opinia (1) Wpadałam do El Molo na herbatkę. Lokal położony w świetnym miejscu. Pięterko... Katarzyna Daria - opinia (1) Wspaniałe miejsce na mapie Gdańska, nietuzinkowe pyszne menu, klimatyczny... Daria Iwona - opinia (1) Bardzo zaangażowana i pomocna właścicielka. Polecam na imprezę firmową,... Iwona Natalia - opinia (1) Zamawiałam kilka razy, zarówno na miejscu jak i na wynos i zawsze wychodziłam... Natalia Szymon - opinia (1) fatality ️ Zamówiliśmy że znajomymi 4 pizze. Czas oczekiwania do godziny.... Szymon Edi - opinia (1) Bardzo dobre jedzenie i super sprawna obsługa. Niestety w lokalu jest gorąco... Edi Alicja - opinia (1) 02.07.23 nie polecam! Czekaliśmy ponad godzinę na dwie pizzę, wątróbkę i... Alicja znawca kulinarny - opinia (1) Super kuchnia , piekne wnętrze znawca kulinarny Renata - opinia (1) Dziękuję Panu Bartoszowi, który skutecznie zaprasza klientów do... Renata Justyna - opinia (1) Pyszne jedzonko. Ładnie i szybko podane w przystępnej cenie. Każdy z... Justyna michalm - opinia (1) zdecydowanie polecam. swietny burger, do tego fajny klimat i bardzo mila... michalm Kicus85 - opinia (1) Mniammmmm.mmmmm Kicus85 Piotr - opinia (1) Mieszkam w Sopocie, bywam rzadko, zdecydowanie za rzadko. Miejsce godne... Piotr Człowiek z osiedla obok - opinia (1) Bardzo mi smakuje. Nawet zwykła margeritha jest świetna. Potem można już... Człowiek z osiedla obok Magda - opinia (1) Wspaniałe menu degustacyjne! Wyśmienite dania, zaskakująco podane. Obsługa na... Magda Agnieszka - opinia (1) Odwiedziliśmy 'Grubą Rybę' w poniedziałek 26/06/23. Atmosfera restauracji ,... Agnieszka Muriel - opinia (1) Przecudne miejsce -pyszne jedzenie,tak miłej i profesjonalnej obsługi może... Muriel