Marzena - opinia (1) Wielkie rozczarowanie. Dorsz opływał w oleju. Surówka sina bez marchewki... Marzena M - opinia (1) Obsługa psuje całe wrażenie. Dziewczyny, trochę wigoru, nie może być tak ze... M Piotr - opinia (1) Wystrój solidny, minus sztuczne storczyki na stołach i powtykane w sufit... Piotr
Paweł - opinia (1) Jedzenie tragiczne... Na zamówienie czekałem prawie godzinę. Rozumiem, że... Paweł Beata - opinia (1) Miejsce sympatyczne, a w ogródku grill z apetycznymi zapachami, niestety nasz... Beata Anna - opinia (1) Wszystko bardzo dobrze dziękuje wszystko Miła ubsuga Anna Sara - opinia (1) Od ponad dwóch lat jestem Klientką Mystercatering ️ od poniedziałku do piątku... Sara Klient 19/06/23 - opinia (1) Obsługa bardzo niezorganizowana, na napoje czekaliśmy dobre 20minut, pomimo... Klient 19/06/23 Niezadowolony klient - opinia (1) Nie nazywajcie tego miejsca restauracją bo jest to obraza dla innych lokali,... Niezadowolony klient Marcin - opinia (1) Super, brakowało takiej restauracji w 3City. Moja żona już ją uwielbia.... Marcin aga - opinia (1) uwielbiam to miejsce. Kameralne z przemiła obsługą. Serwują ślicznie podaną... aga Mariola - opinia (1) Pyszne jedzenie , super drinki. Restauracja przyjazna zwierzakom oraz dzieciom. Mariola Spandauer. - opinia (1) Wszedłem i wyszedłem. Ceny jak na Kudamie w Berlinie . Spandauer. Dejw - opinia (1) Świetne miejsce dla osób które lubią mieć wybór, cztery kuchnie plus... Dejw ulijanka - opinia (1) Bardzo dobra ryba,w moim przypadku był to dorsz pieczony z kapustą własnej... ulijanka Gosia - opinia (1) Gorąco polecam zarówno dla rodzin z dziećmi jak i w piątkowe wieczory ze... Gosia Dario - opinia (1) zupa rybna genialna ale też mus z gęsich wątróbek wart jest polecenia Dario Anka - opinia (1) Burgery pyszne.. Dzięki Julia za miłą obsługę. Anka Margareta - opinia (1) Mieliśmy tam większa imprezę rodzinna. Wszyscy zadowoleni, piękne miejsce,... Margareta GLena - opinia (1) Najlepsza turecka restauracja w Gdyni. GLena