Dejw - opinia (1) Świetne miejsce dla osób które lubią mieć wybór, cztery kuchnie plus... Dejw ulijanka - opinia (1) Bardzo dobra ryba,w moim przypadku był to dorsz pieczony z kapustą własnej... ulijanka Gosia - opinia (1) Gorąco polecam zarówno dla rodzin z dziećmi jak i w piątkowe wieczory ze... Gosia
Dario - opinia (1) zupa rybna genialna ale też mus z gęsich wątróbek wart jest polecenia Dario Anka - opinia (1) Burgery pyszne.. Dzięki Julia za miłą obsługę. Anka Margareta - opinia (1) Mieliśmy tam większa imprezę rodzinna. Wszyscy zadowoleni, piękne miejsce,... Margareta GLena - opinia (1) Najlepsza turecka restauracja w Gdyni. GLena Klientka - opinia (1) W dniu 7 czerwca o koło godziny 18 byłam klientką.Zapytałam barmana czy mogę... Klientka Joanna - opinia (1) Fantastyczne miejsce na rodzinne spotkania, ale również te w gronie... Joanna Madzia - opinia (1) Super jedzenie I swietna obsluga! Mariola jest the best ! Madzia Zadowolony Gdańszczanin. - opinia (1) Wyjątkowa miła obsługa. Posiłki bardzo dobre. Ceny przystępne. w porównaniu... Zadowolony Gdańszczanin. Daniela - opinia (1) Drinki, a szczególnie aperol nie są absolutnie do polecenia. To co dostałam... Daniela .... - opinia (1) Restauracja położona przy samym morzu co daje duzy plus.Jedzenie smaczne.Jest... .... Agata - opinia (1) Pyszne jedzenieni mila obsługa Agata Mariusz - opinia (1) Drugie podejście (na pewno ostatnie) i drugie rozczarowanie. Przy pierwszym... Mariusz Radosław - opinia (1) Restauracja nieprzygotowana na przyjęcie zamówienia w godzinach sztytu. Moje... Radosław Małgorzata - opinia (2) Jedzenie drogie i nie smaczne . Małgorzata Robert - opinia (1) Miejsce fajne, obsługa miła. Tatar - świetny. Zupa rybna - średnia. Mus z... Robert AGNES - opinia (1) wybitne menu! przystępne ceny !!!! dorsz to istny odlot !!!sala zabaw dla... AGNES Maria - opinia (1) Jedzenie przepyszne i bardzo miła obsługa. Maria