ja - opinia (1) Jedzenie twarde okropne obsługa straszna najgorsza w trójmieście dziwię się... ja Pele - opinia (1) Jedzenie poprawne, ale tylko tyle. Wiele lokali o bardziej przystępnych... Pele Atma - opinia (1) Niesamowite miejsce. Chcesz posmakować trunków historycznych miasta Gdańska i... Atma
Kasia - opinia (1) Polecam deser pierogi z wiśnią i makiem, pycha. Kasia Piotr - opinia (1) Miałem ogromna przyjemność uczestniczyć w przyjęciu komunijnymi mojej wnuczki... Piotr Gonia - opinia (1) B.b.smaczne. Polecam baba ganush i harirę na przystawki. Szaszłyki jagnìęce z... Gonia Jurek - opinia (1) Bardzo dobre jedzenie. Lokal z klimatem. Polecam... Jurek Gość komunijny - opinia (1) Kelnerki powolnie i opieszale obsługują gości. Jedzenie bardzo słabe.... Gość komunijny Iwona - opinia (1) Fantastyczne miejsce. Pyszne jedzenie - morszczuk - palce lizać !.... Iwona Patrycja - opinia (1) Świetna obsługa, udane urodziny! Polecam, szczególnie tort z białej czekolady... Patrycja Ewa i Zbyszek - opinia (1) Niespotykanie mila obsluga , ze strony Pani Natalii ,dziekujemy serdecznie... Ewa i Zbyszek Nejat - opinia (1) świetne jedzenie oryginalna kuchnia turecka i fajki wodne świetne smaki Nejat Aga - opinia (1) Oj ma klimat to miejsce. Jakość produktów i smak potraw duży plus. Obsługa... Aga Lubiedobre - opinia (1) Baaaardzo dobre jedzonko. Próbowaliśmy z chłopakiem już kilka pozycji z menu.... Lubiedobre Michał - opinia (1) Ceny kosmos do potraw, jadłem co prawda jedna bylem sam ale nie polecam. Ceny... Michał Kasia - opinia (1) Brakowało takiego miejsca w Gdyni !!! Świetny wystrój, fenomenalne jedzenie i... Kasia Benjamin Copuroglu - opinia (1) Brakowało takiej restauracji w Gdynii Benjamin Copuroglu Niewiada - opinia (1) Byliśmy w gronie kilku osób wszystkie dania bardzo smaczne, elegancko i... Niewiada Iza - opinia (1) Byliśmy rodzinką w tym miejscu, odradzam. Pani za barem zapytana o cene... Iza Smakosz - opinia (1) Zawsze smacznie a drinki pierwsza klasa Smakosz