Iwona - opinia (1) Jest super jedzenie wysmienite Iwona julia - opinia (1) Pyszne i wykwintne dania i bardzo miła obsługa. Tatar - coś niesamowitego,... julia Julia - opinia (1) Tak, tak i jeszcze raz tak! A ten wieczór był tak wyjątkowy za sprawą... Julia
OLA - opinia (1) Wybrałam się na kolację z trzema koleżankami. Każda z nas zamówiła coś... OLA Lucyna - opinia (1) Było przepysznie. Gorąco polecam. Lucyna Tomasz - opinia (1) W lokalu byłem raz, ale pizze zamawiałem wielokrotnie. Zawsze smacznie,... Tomasz Roy - opinia (1) Bardzo miły wieczór spędzony w tej knajpce. Roy Marek - opinia (1) Powiem krótko : polecam na pewno śniadania i desery reszty nie testowałem .... Marek Kazimierz - opinia (1) Jedzenie ok w miarę, często jakieś skuchy. Właściciel ogromny buc, psuje... Kazimierz Paweł - opinia (1) Najlepsza pizza w mieście polecam Paweł Ewa - opinia (1) Polecam serdecznie, obsługa na wyższym poziomie Ewa Zuzia - opinia (1) Najlepsze indyjski który jadłam Zuzia Magda - opinia (1) Tu można marzyć jest dla mnie absolutnie najlepszą restauracją w Trójmieście!... Magda żarłoczek - opinia (1) Jest pysznie, świeżo i na wysokim poziomie. Obsługa jest bardzo przyjazna.... żarłoczek Maks - opinia (1) Bardzo miła obsługa pysznie jedzenie. Super podejście do klienta. Jestem z... Maks Maks - opinia (1) Bardzo miła obsługa pysznie jedzenie. Super podejście do klienta. Jestem z... Maks Dawid Rosłoniec - opinia (1) Bardzo miła obsługa i naprawdę warto tam zjeść.... Wystrój jak z bajki.... Dawid Rosłoniec Oli - opinia (1) Super miejsce! Polecam na śniadanka Oli Anna - opinia (1) Byłam w lutym. Bardzo smaczne jedzenie,gustowny wystrój, klimat zepsuł pan z... Anna Tomasz - opinia (1) Super klimat , super jedzenie i ludzie z pasją Tomasz