Oskar Małecki - opinia (1) Jestem zachwycony pod każdym możliwym względem. Począwszy od znakomitego,... Oskar Małecki Basia - opinia (1) Jest jak zwykle super a obsługa Marty bardzo super dziękuję grupa morsów... Basia Jasiek - opinia (1) Najlepiej.Prawdziwa uczta i przepiękny wystrój Jasiek
GraWoda - opinia (1) Przepyszny halibut na maśle ,a sernik z cynamonem to poezja smaku .Polecam :) GraWoda Maniek - opinia (1) Bardziej trattoria niż ristorante, ale było smacznie i miło. Ceny zapewne są... Maniek Alicja - opinia (1) Smaczne i miło. Cena przystępna. Polecam i napewno wrócę. Alicja A - opinia (1) Miejsce godne polecenia, jedzenie pyszne, pięknie podane, dania wyszukane.... A M - opinia (1) Super miejsce, świetna obsługa, pyszne jedzenie. M Elwira - opinia (1) Od wielu lat korzystaliśmy z usług Liu, niestety po wtorkowej wizycie długo... Elwira Lena - opinia (1) Byłam, bardzo polecam. Jedzenie i napoje przepyszne, świeże. Świetna ekipa i... Lena s - opinia (1) Pyszne! Od razu widać, że kucharze z Tajlandii! s Piotr - opinia (1) Nie ma lepszej tajskiej restauracji w 3 mieście!!! Piotr Adam - opinia (1) Bardzo dobra obsługa, przyjazne miejsce, potrawy bardzo smaczne, Adam Ola - opinia (1) Coś się popsuło . Obsługa beznadziejna.Czas oczekiwania mega długi 30 min... Ola Rama - opinia (1) Uwielbiam tajską kuchnię. Nie zawiodłam się :) Przepyszne jedzenie, świetny... Rama Kasia - opinia (1) Fajny lokal, jeszcze wrócę! Jedzenie bardzo dobre, wystrój ładny. Nie ma się... Kasia Kalina - opinia (1) Bardzo fajny lokal. Jedzenie pyszne, ceny przystępne. Obsługa miła. Same plusy Kalina Malina - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Ceny są przystępne, a tajskie jedzenie naprawdę... Malina Karol - opinia (1) Naprawdę fajna tajska knajpka. Jedzenie pyszne, będę wracać. Wnętrze też robi... Karol Karo - opinia (1) Świetna restauracja. Dania według mnie pyszne, a obsługa też daje radę.... Karo