Skrzydełko czy nóżka - opinia (1) Niczym się nie wyróżnia - raczej jadłodajnia niż włoska restauracja. Bardzo... Skrzydełko czy nóżka Emilia - opinia (1) Byliśmy w niedzielę na obiedzie..pierwsza nasza wizyta. Zastanawiałam się... Emilia Kasia i Kamil - opinia (1) Przyjemnie i nastrojowo, obsługa bardzo miło, pozdrowienia dla Pana Olka :)... Kasia i Kamil
Andrzej - opinia (1) To miało być przyjemne rodzinne popołudnie z przyjaciółmi. Okazało się... Andrzej Łukasz - opinia (2) Nie wiem jak sama restauracja na codzien. Ale sylwester na którym bylem to... Łukasz Gościni - opinia (1) Świetna lokalizacja z widokiem na morze. Pyszne śniadanie i świetna obsługa w... Gościni Paweł Murdzia - opinia (1) Klimatyczne miejsce ze smacznymi burgerami i dużym wyborem alkoholu! Paweł Murdzia Anna - opinia (1) Moja jedna z ulubionych restauracji w Trójmieście. Razem ze znajomymi... Anna Mariola - opinia (1) Miła obsługa, smaczna kaczka , polecam ! Mariola Piotr - opinia (1) Pierwsza wizyta w tym klimatycznym miejscu. Gratulacje dla kuchni i obsługi... Piotr Beata - opinia (1) Na pewno wrócimy na przepysznego dorsza oraz rozpływający się serniczek w... Beata Małgorzata - opinia (1) Świetne miejsce, uwielbiam taką kuchnię! Bardzo miła, przyjazna obsługa! Małgorzata Eugeniusz - opinia (1) Polecam tę restaurację. Pyszne jedzenie i duże porcje (czasami aż za duże).... Eugeniusz Mariusz - opinia (1) Polecam bardzo pyszne jedzenie ,obsługa super i super ceny !wystrój wnętrz bajka Mariusz Andrzej - opinia (1) Jestem zachwycony smacznym i zdrowym jedzeniem w tej restauracji. Andrzej Beata - opinia (1) Od lat niezmiennie pyszne jedzenie kuchni hinduskiej. Wspaniała obsługa,... Beata Ryszard - opinia (1) Bardzo dobra obsługa..Pani Sylwia... Ryszard katarzyna - opinia (1) suuuuper , chciałoby się rzec , że jak zwykle :) , dawno mnie i mojej... katarzyna Wioletta - opinia (1) Jedzenie przepyszne bardzo miła obsługa, szczególne podziękowania dla Pana... Wioletta Paweł - opinia (1) Restauracja godna polecenia. Jedzenie i obsługa na najwyższym poziomie.... Paweł