Janek - opinia (1) Bardzo ładne miejsce, klimatyczna, a do tego przepyszne jedzenie,... Janek Ilona - opinia (1) Bywam w Kosie z dzieckiem,jest tam bardzo fajny pokoik zabawowy. Porcje... Ilona natalia - opinia (1) Pan Patryk świetnie sobie poradził bardzo przekonujący pozdrawiam serdecznie... natalia
Kavka - opinia (1) W Riverside organizowałam urodziny i wszystko przeszło nasze najśmielsze... Kavka Krzysiek721 - opinia (1) Kotlet schabowy Jak u babci Wracam tu za tydzień Krzysiek721 Małgorzata99 - opinia (1) Jedzenie pyszne, tylko dostawy do domu jeszcze nigdy nie dostałam na czas. Małgorzata99 Julia G - opinia (1) Bardzo polecam restauracje w Sopocie. Obsługa na wysokim poziomie. Ogromny... Julia G klient - opinia (1) najgorszy burger na świecie , najgorszy burger na świecie klient Ola - opinia (1) Golonka i gołąbki rozpływające się w ustach. Menu bardzo ciekawe, dania... Ola Katarzyna - opinia (1) Niestety nie można nazwać tego restauracją. To zwykła mała salka, zimna i... Katarzyna Jurek - opinia (1) Super,dobre jedzenie i obsługa. Jurek Piotr - opinia (1) Zawsze bardzo dobre jedzenie, miła obsługa i ładne wnętrze. Piotr Jurek - opinia (1) Smaczne jedzenie. Elegancko urządzona restauracja. Miłą obsługa. Polecam Jurek Lucy - opinia (1) Nie wiem, co się stało z tą restauracją - kiedyś fajna, smaczna knajpka.... Lucy Gosia - opinia (1) Brak dostarczonego oplaconego posiłku, po ponad 2 godzinach oczekiwania, bez... Gosia Yuliya - opinia (1) Super personel bardzo miła obsługa przyjemny klimat i bardzo smaczne jedzenie! Yuliya Kolorowa - opinia (1) Dzisiaj byliśmy z mężem i córką, stolik zarezerwowany ale na miejscu okazuje... Kolorowa Kasia - opinia (1) Restauracja z duszą! Fenomenalne jedzenie, obsługa na najwyższym poziomie a... Kasia Klaudia - opinia (1) Wszystko na 5 z wielkim plusem! Pyszne jedzenie, miła obsługa oraz super... Klaudia Kasia - opinia (1) Restauracja z duszą! Fenomenalne jedzenie, obsługa na najwyższym poziomie a... Kasia