Vibeke Pedersen - opinia (1) Dejlig mad, skøn beliggenhed og Johanna var duper smilende sød og rigtig... Vibeke Pedersen A&R&A - opinia (1) Krzysiek super obsługa!!!!!!!!!!!!! A&R&A Maks - opinia (1) Przemiła obsługa, jedzenie bardzo pyszne, jednym słowem-petarda Maks
bigben - opinia (1) niskie ceny które niestety mają wpływ na jakość potraw i serwowanych drinków,... bigben Agata - opinia (1) Byliśmy wczoraj na śniadaniu - niesamowite! Drożdżówka na wytrawnie to hit, a... Agata Anonim - opinia (1) Jestem bardzo rozczarowana. Juz przy samym wejsciu po uprzedniej rezerwacji... Anonim Robert - opinia (1) Jestem zawiedziony jakością serwowanych dań moim zdaniem miejsce jest... Robert Maria - opinia (1) Przepyszne pierogi, najlepsze w Trójmieście zwłaszcza te z mięsem w sosie... Maria Radek - opinia (1) Byłem z osobą towarzyszącą. Zamówiliśmy dwie porcje. Pierwsza z mięsem... Radek Anna Zalewska - opinia (1) Po zadowalających śniadaniach (bylismy kilkukrotnie) poszliśmy na obiad. I... Anna Zalewska Marcelina - opinia (1) Najlepszy ramen w Trójmieście. Od siebie polecam spicy salmon miso! Poezja Marcelina Aga - opinia (1) Pyszności, za każdym razem tak samo. Pizza, makarony, ostatnio przetestowany... Aga maja - opinia (1) Przyzwoita wersja kuchni tajskiej. Mocno europejska. Ale smacznie. Przystępne... maja maja - opinia (1) Moja ulubiona knajpa w Gdańsku! Wyjątkowy koncept, dania niespotykane w... maja m. - opinia (1) Dla mnie najlepsza azjatycka kuchnia w trójmieście! świetne, krótkie menu.... m. m. - opinia (1) Wszystko super perfekcyjnie, oprócz... zapachu kuchni, który zostaje z nami... m. m. - opinia (1) bardzo ładne miejsce, na prawdę ma klimat orientalny / azjatycki. Wrażenie... m. m. - opinia (1) Chińskie, ale jakby bardziej europejskie niż azjatyckie. Całkiem smacznie,... m. Alis - opinia (1) Rewelacja! polecam wszystkim smakoszom, naprawdę warto tu zajrzeć. Alis Kaya - opinia (1) To ma być najlepsza włoska restauracja w 3mieście? Chyba żart.Serwis porażka.... Kaya