Smakoszka - opinia (1) Miła obsługa Dobre jedzonko Polecam Smakoszka Józefina - opinia (1) Kelnerka nie ogarnia systemu. Obsługa tragiczna. Oczekiwanie na napoje 30 min... Józefina Michał Kalkowski - opinia (1) Przepyszne Litewskie smaki, zupełnie jak u babci. Bardzo dziękuę. Michał Kalkowski
Monika - opinia (1) Do restauracji udałam się zciekawości. Wcześniej spotkałam się z bardz... Monika Małgorzata - opinia (1) Bardzo miła atmosfera, pyszne jedzenie i szybka obsługa, dziękujemy Pani... Małgorzata Giorgi - opinia (1) Super miejsce Smakowało wszystko tak jak w Gruzji, mily personel. Dziekujemy. Giorgi Marek - opinia (1) Uwielbiam to miejsce i szczerze polecam :) Marek Krzysztof - opinia (1) Odkrycie roku! W Gdańsku jestem po raz 5ty i dokłądnie takie miejsca... Krzysztof Kasik - opinia (1) Jedzenie okropne, nie warte swojej ceny.Kelnerka chyba za karę tu pracuję... Kasik Marta - opinia (1) Niedziela godz. 18, nikogo w restauracji. Znudzona i zblazowana kelnerka.... Marta Gracja94 - opinia (1) Jestem tutaj poraz drugi :) obsługa genialna jedzenie pyszne i świeże a... Gracja94 Michał - opinia (2) Przepyszne jedzenie, miła obsługa! Ostatnio byliśmy w restauracji na... Michał jakwspak - opinia (1) Zamówiłem duży catering na święta. Wszystko bardzo pyszne. Wędliny z wędzarni... jakwspak Izabela - opinia (1) Super impreza. elegancki lokal, elegancko przygotowana sala bankietowa.... Izabela Marzena Siba - opinia (1) Fantastyczne miejsce na mapie Gdańska. Zlokalizowana tuż przy plaży, w... Marzena Siba Marcin - opinia (1) Mieliśmy tam wesele i do tej pory wpadamy kilka razy w roku odwiedzić to... Marcin Marysia - opinia (1) Pyszne jedzenie, świetny klimat, design restauracji - totalne wow, drinki... Marysia Katarzyna - opinia (1) Długo korzystam juz z usług sklepu Kirkor i zawsze jestem zadowolona z... Katarzyna Gość - opinia (1) Świeże, smaczne jedzenie. Restauracja ma klimat. Obsługa bardzo sympatyczna.... Gość XYZ - opinia (1) Byliśmy na andrzejkach, po zachęcie ze strony znajomych. Jestem zdegustowana... XYZ