Marta - opinia (1) Polecam super atmosfera obsługa i oczywiście potrawy.Na pewno wroce Marta Rafał - opinia (1) 6 stycznia w punkcie gastronomicznym prz forum Gdańsk, kelnerzy odmówili... Rafał Sokół - opinia (1) Wszystko na tak, jedzenie przede wszystkim świeże i pięknie podane Sokół
Aneta - opinia (1) Byłam, jadłam. Bardzo miała obsługa. Pyszne jedzenie, niesamowity klimat.... Aneta Magda - opinia (1) Drogo, ale warto! Wszystko pyszne, świeże, ładnie podane. Magda Mz - opinia (1) Dobre, świeże jedzenie z azjatyckim twistem Świetny pad thai, bekon petarda,... Mz Ola - opinia (1) Zdarza mi się wpaść do Woosabi na rozgrzewające curry bowl. pychota :) Sama... Ola W. - opinia (1) Bez cienia wątpliwości to moje ulubione miejsce na mapie Gdańska. Wszystkie... W. Mz - opinia (1) Przyjemne miejsce na fajny obiad w azjatyckim stylu. Kuchnia głównie chińska,... Mz Joszka - opinia (1) Jedna z najlepszych, o ile nie najlepsza restauracja tajska. Przepyszne,... Joszka m. - opinia (1) Smaczny kurczak na gorącym półmisku m. Agi - opinia (1) Dawno nie byłam, ale muszę wrócić. To jest jedno z takich miejsc, do których... Agi Amelia - opinia (1) Restauracja z długą tradycją, smacznie i autentycznie. Amelia Ola - opinia (1) Warto tu wpaść ze względu na bogate menu, dużo różnorodnych potraw dla tych,... Ola Jan - opinia (1) Gdzie na bal W ostatnich dniach spotkałem kilku znajomych, którzy - w... Jan Jula i Adaś - opinia (1) Wspaniałe miejsce na mapie trójmiejskiej gastronomii. Znakomita, niesztampowa... Jula i Adaś Jaroław - opinia (1) Polecam byłem kilka krotnie i będę wracać na pewno Jaroław Joanna - opinia (1) Po prostu pysznie, Gruzja na talerzu, herbata gruzińska - moja ulubiona.... Joanna Elżbieta i Edward - opinia (1) Przeżyliśmy wspaniały wieczór sylwestrowy w przemiłej atmosferze. Zadbali o... Elżbieta i Edward Smakoszka - opinia (1) Miła obsługa Dobre jedzonko Polecam Smakoszka