Kasia - opinia (1) Restauracja z duszą! Fenomenalne jedzenie, obsługa na najwyższym poziomie a... Kasia Dominika - opinia (1) Klimatycznie i bardzo przyjazna obsługa:) szczególnie koncerty na żywo, polecam Dominika Wiktoria - opinia (1) Wszystko super! Bardzo polecamy, pyszne jedzenie i obsługa! Rewelacyjna... Wiktoria
Anka - opinia (1) Świetna restauracja z klimatem. Bogate menu, bardzo smaczne jedzenie,... Anka Fan papryczek jalapeno - opinia (2) Jestem ogromnym zwolennikiem papryczek jalapeno z serem, więc przede... Fan papryczek jalapeno anna - opinia (1) Kiedyś jak pierwszy raz lokal został otwarty, to kaczka była pyszna. Na... anna Billy Sunday - opinia (1) Jedzenie naprawdę konkret. Super obsługa. Billy Sunday Anna - opinia (1) Jeśli spotkanie z przyjaciółkami,to tylko w kameralnej L'idillo!. Zaczynamy... Anna Justyna - opinia (1) Super restauracja z klimatem i duszą! Nieważne czy jest cała sala klientów... Justyna Andravel - opinia (1) Bardzo dobra obsługa i dania. Ciemny wystrój nadaje restauracji przytulny... Andravel PP - opinia (1) Byłam z narzeczonym na kolacji w Brovarni w weekend. Nie spodziewałam się, że... PP Jola i Tony G - opinia (1) Jesteśmy z mężem fanami kuchni indyjskiej. Restaurację Shanti odkryliśmy... Jola i Tony G Agnieszka - opinia (1) Nie wiem skąd te niepochlebne opinie, ja byłam kilka razy, byłam też dzisiaj(... Agnieszka Jubilat - opinia (1) Robiłem tam 70! Bardzo miła obsługa. Dania główne choć 200gr. to ledwo dało... Jubilat Jerzy - opinia (1) Najlepsza ryba na świecie !!!!!!!!!!! Jerzy Piotr - opinia (1) Sobotnia kolacja miała być pyszna z przeczytania wielu opinii a nie... Piotr Dawid - opinia (1) Stosunek ceny do jakości potraw jest naprawdę ok ;) Super klimat, obsluga 5... Dawid Vibeke Pedersen - opinia (1) Dejlig mad, skøn beliggenhed og Johanna var duper smilende sød og rigtig... Vibeke Pedersen Konstancja - opinia (1) Bardzo smacznie, miła obsługa i uroczy fotel przy kominku . Nawet we Włoszech... Konstancja iza - opinia (1) To już kolejna wizyta w l'idillio . Jedzenie pyszne , obsługa miła i... iza