grzegorz - opinia (1) odwiedzilismy santorini wczoraj wieczorem warto bylo bardzo milo spedzilismy... grzegorz Moniq - opinia (1) Wróciłam po paru miesiącach i nadal petarda Poczekadełko bardzo ciekawe,... Moniq Thomas - opinia (1) Witam. Od 13 lat kiedy tylko przyjeżdżamy do Trójmiasta odwiedzamy Tawernę... Thomas
Monika - opinia (1) Żurek można zjeść, jeśli ktoś jest głodny, placek ziemniaczany z łososiem,... Monika Były klient - opinia (1) Nie wiem czemu ludzie tak oceniają to miejsce. Dla mnie to najgorsza... Były klient Agnieszka - opinia (1) Bardzo polecamy na imprezy rodzinne lub wypady z przyjaciółmi. Wyprawialiśmy... Agnieszka Gosia - opinia (1) Najlepsze jedzenie i najlepsza obsługa - pozdrowienia dla kelnera Staszka :-) Gosia Kot - opinia (1) Plow, zupa, herbata, sarmy pyszne. Obsługa bdb, ale 2 kelnerki na taką duża... Kot Kacper Sosna - opinia (1) Bardzo przytulne miejsce - z klimatem oraz sercem włożonym w lokal. Samo... Kacper Sosna Michał Aleksander - opinia (1) To miejsce jest rewelacyjne! Odwiedzam je często od kilku lat i z całego... Michał Aleksander S - opinia (1) Amici poznałam dzięki wigiliom służbowym. Stołowałam się później nie raz, w... S Michał - opinia (1) Bardzo lubię to miejsce. Pyszne pizze i miła atmosfera. Michał Ola k - opinia (1) Wszystko na plus- jedzenie, klimat, obsluga Ola k Milochka - opinia (1) Naprawde domowa kuchnia. Jak u babci w domu! Milochka Malwina - opinia (1) Jedzenie przepyszne,obsługa bardzo miła. Bardzo ładny wystrój wnętrza. Bardzo... Malwina Lidia Z - opinia (1) Organizowaliśmy w Kredensie 40 ste urodziny mojego męża. Bardzo miły kontakt... Lidia Z Natalia - opinia (1) Wspaniałe miejsce. Piękne wnętrza, przemiła obsługa na wysokim poziomie oraz... Natalia Gośka - opinia (1) Dobre jedziecie, pyszna kawa, miła obsługa Gośka Gość - opinia (1) Jak na niby snobistyczny lokal to mogliby zadbać o estetykę wnętrza - sufit... Gość Piotr - opinia (1) Wszystko sprawiało wrażenie ,że będzie idealnie, wystrój, menu , muzyka... i... Piotr