Beatka - opinia (1) Pyszne piwo zgodne ztradycja Gdanska. Klimatyczne miejsce;)) Beatka Beatka - opinia (1) Super klimatyczne miejsce..pyszne piwo, piękny wystrój Beatka Wiza - opinia (1) Najlepsza zupa rybna jaką jadłam w ostatnim czasie. Ciekawie podana, sycąca.... Wiza
Zuzanna - opinia (1) wszystko super bardzo mi się podobało jedzenie pyszne :) Zuzanna Nela Zając - opinia (1) Obsługa i jedzenie naprawdę super. Polecam Nela Zając Julia - opinia (1) Świetne miejsce na randkę jest klimat cudowna obsługa przyszłe jedzenie... Julia Wiktoria - opinia (1) Polecam. Dobre jedzenie i obsługa też super Wiktoria A. D - opinia (1) Bardzo przyjemnie i klimatycznie. Polecam z całego serca. A. D alxsobv - opinia (1) Wszystko jak najlepiej. Polecam:) alxsobv DAREK - opinia (1) pyszna włoska kuchnia w pięknym miejscu polecam serdecznie! DAREK Gość - opinia (1) Pyszne jedzenie , miła obsługa i super klimat. Polecam:) Gość Ehehesv - opinia (1) Polecam z całego serca, miła obsługa. Ehehesv Kacper - opinia (1) Profesjonalna obsługa, pyszne jedzenie i piękny wystrój nic dodać nic... Kacper Anita Kosińska - opinia (1) Serdecznie polecam , panuje tam bardzo miła atmosfera , smaczne jedzenie i... Anita Kosińska Anna - opinia (1) Impreza urodzinowa wspaniale przygotowana. Jedzenie przepyszne, pięknie... Anna Maria - opinia (1) Kocham polską kuchnię w ich wydaniu Maria Julia Kanieszna - opinia (1) Najlepsze pierogi jakie jadłam!! Ruskie i myśliwskie - pycha! Mąż zajada się... Julia Kanieszna Zuzia - opinia (1) Po prostu wow, byłam z ekipą każdy znalazł cóż dla siebie wszystko smaczne,... Zuzia Ewa - opinia (1) Poprzednia moja wizyta w tym miejscu w grudniu ub. roku była bardzo udana. Z... Ewa D. - opinia (1) Niestety restauracja mnie zawiodła. Zamówiłam makaron w sosie śmietanowym, a... D.