Beata - opinia (1) Serdecznie pozdrawiamy Panią Julkę, to ona dopełniła uroku tej restauracji.... Beata Ada - opinia (1) Miejsce niesamowite, zaskoczyła mnie muzyka live która jest podobno grana w... Ada Adas - opinia (1) Kaczka niedopieczona twarde mięso żenada pyrę nie do ruszenie kapusta b ez... Adas
Piotr - opinia (1) Dostawa. Daje jeden, bo tak wielkie jest moje rozczarowanie, myślałem, że... Piotr Bartosz - opinia (1) Piękny wystrój pyszne jedzenie i niesamowita obsługa Bartosz Roxana - opinia (1) Pyszne,polecam !!!!!!!!Wszystko swierze i domowy smak.Naprawde dobre,... Roxana Mała Mi - opinia (1) Lubię taki tajemniczy klimat lat 20-tych. W nowej jak mi się wydaje... Mała Mi Lucjan - opinia (1) Stypa. Organizowałem stype 27-10-2022 w Restauracji Bazylia. Jedzenie bardzo... Lucjan Kovi - opinia (1) Bylem kilka razy zawsze wychodzę smacznie najedzony Kovi Stała klientka - opinia (1) Z przykrością muszę stwierdzić: stanowczo nie polecam. piszę "z przykrością",... Stała klientka Aleksandra - opinia (1) Przepysznie , fanatstyczna Lokalizacja nad sama Motlawa, profesjonalna... Aleksandra Paula - opinia (1) Bardzo przyjemne miejsce z pysznym jedzeniem i muzyką na żywo. Super obsługa. Paula J - opinia (1) Bardzo nieprzyjemna obsługa, ubogie menu i wygórowane ceny. Bardzo długi czas... J Inka - opinia (1) Atmosfera super, jedzenie ciężkostrawne (odchorowałam). Inka Gość - opinia (1) Niesamowite miejsce na kulinarnej mapie trójmiasta. Smaczne, ciekawie... Gość Casa Marcin - opinia (1) Wybrałem się na kolację urodzinową i to był strzał w 10! Tatar z troci... Casa Marcin DS - opinia (1) Wystrój menu miejsce - wszystko w punkt! Serdecznie polecam ! DS Vladislav - opinia (1) Polecam z całego serca, spędzając weekend w Trójmieście żadne miejsce nie... Vladislav Sara - opinia (1) 6 * na 5 mozliwych byloby za malo ! Wspaniala, mila pomocna i profesjonalna... Sara Gość - opinia (1) Wyjątkowe miejsce i wyjątkowi ludzie pełni pasji. Przepyszne jedzenie ,... Gość