Iga - opinia (1) Wbrew ogólnie przyjętym opiniom, że restauracje hotelowe są drogie i mają... Iga MM - opinia (1) Piątkowy wieczór spędziliśmy z najbliższymi w Restauracji Cafe Xander. Dania... MM Gość restauracji - opinia (1) Stary dobry Sphinx ! Obsługa bardzo miła I pomocna, dania smaczne i bardzo... Gość restauracji
Gosia - opinia (1) Fantastyczne miejsce na mapie Sopotu Luźna atmosfera bez zadęcia Menu w... Gosia Paul Lato - opinia (1) Dawno na mapie Trójmiasta nie było tak eleganckiej z pięknym wnętrzem... Paul Lato Arek - opinia (1) Jedzenie smaczne. Jak zawsze Obsługa przesympatyczna Pani Nikola 6⭐. Zawsze... Arek Irena - opinia (2) We wrześniu obchodziliśmy z mężem 50-lecie ślubu i uroczysty obiad odbył sie... Irena Julia - opinia (2) Mieliśmy okazję organizować w tym uroczym miejscu nasz obiad weselny.... Julia Gosia - opinia (1) Bardzo dobre miejsce zarówno dla spotkań towarzyskich i rodzinnych. Niezwykły... Gosia Trollencio - opinia (1) Rewelacyjne dania, obsługa, atmosfera, lokalizacja... nie przychodzi mi do... Trollencio Gosia Paulo - opinia (1) Miejsce Aspirujące do bycia czymś nadzwyczajnym na mapie Gastro Trójmiasta..... Gosia Paulo Kazik&Przyjaciele - opinia (2) Fatalnie, wystroj wzglednie, 3, bylismy w czwartek poprosilismy o wiztowke,... Kazik&Przyjaciele Magdalena - opinia (2) Ciekawe smaki i połączenia, rewelacyjna obsługa, przyjemny wystrój i szum... Magdalena Pawel - opinia (2) Super, bardzo dobre nie przecietne wyszukane a przy tym smacznie ,nie... Pawel alex - opinia (2) Fantastyczne miejsce! Organizowaliśmy w Mystery Restaurant przyjęcie po... alex Romana - opinia (1) Świetna restauracja, byłam z kolegą z Australii, zastanawialiśmy się gdzie... Romana Maria - opinia (1) Twardy bajgiel, jajko sadzone było jajkiem na twardo. Nie polecam. Maria Darek - opinia (1) Bardzo odradzam. Chyba że ktoś chce czekać prawie 2 godziny na danie, które... Darek Krystyna - opinia (2) Super jedzenie, trunki oraz przemiła obsługa. Życzę sukcesu ! Krystyna Paulina - opinia (1) Jestem miło zaskoczona. Burgery polecam. Poliki polecam. Sałatki na dużym... Paulina