Anna Zalewska - opinia (1) Po zadowalających śniadaniach (bylismy kilkukrotnie) poszliśmy na obiad. I... Anna Zalewska Marcelina - opinia (1) Najlepszy ramen w Trójmieście. Od siebie polecam spicy salmon miso! Poezja Marcelina Aga - opinia (1) Pyszności, za każdym razem tak samo. Pizza, makarony, ostatnio przetestowany... Aga
maja - opinia (1) Przyzwoita wersja kuchni tajskiej. Mocno europejska. Ale smacznie. Przystępne... maja maja - opinia (1) Moja ulubiona knajpa w Gdańsku! Wyjątkowy koncept, dania niespotykane w... maja m. - opinia (1) Dla mnie najlepsza azjatycka kuchnia w trójmieście! świetne, krótkie menu.... m. m. - opinia (1) Wszystko super perfekcyjnie, oprócz... zapachu kuchni, który zostaje z nami... m. m. - opinia (1) bardzo ładne miejsce, na prawdę ma klimat orientalny / azjatycki. Wrażenie... m. m. - opinia (1) Chińskie, ale jakby bardziej europejskie niż azjatyckie. Całkiem smacznie,... m. Alis - opinia (1) Rewelacja! polecam wszystkim smakoszom, naprawdę warto tu zajrzeć. Alis Kaya - opinia (1) To ma być najlepsza włoska restauracja w 3mieście? Chyba żart.Serwis porażka.... Kaya Olo - opinia (1) Piwo śliwkowe rewelacja! Polecam grilowaną karkówkę, pyszna! Ogólnie... Olo Marta - opinia (1) Polecam super atmosfera obsługa i oczywiście potrawy.Na pewno wroce Marta Rafał - opinia (1) 6 stycznia w punkcie gastronomicznym prz forum Gdańsk, kelnerzy odmówili... Rafał Sokół - opinia (1) Wszystko na tak, jedzenie przede wszystkim świeże i pięknie podane Sokół Aneta - opinia (1) Byłam, jadłam. Bardzo miała obsługa. Pyszne jedzenie, niesamowity klimat.... Aneta Magda - opinia (1) Drogo, ale warto! Wszystko pyszne, świeże, ładnie podane. Magda Mz - opinia (1) Dobre, świeże jedzenie z azjatyckim twistem Świetny pad thai, bekon petarda,... Mz Ola - opinia (1) Zdarza mi się wpaść do Woosabi na rozgrzewające curry bowl. pychota :) Sama... Ola W. - opinia (1) Bez cienia wątpliwości to moje ulubione miejsce na mapie Gdańska. Wszystkie... W.