Marko - opinia (1) Bardzo dobre jedzenie. Szybkie i ładne podanie. Wszystko na 6 ;) Marko Grzegorz - opinia (1) Niezły wystrój, klimat oraz obsługa. Potrawy smaczne. Jednak ceny,... Grzegorz Edyta - opinia (1) Super atmosfera,dobre jedzonko, miła obsluga Edyta
KAMA - opinia (1) Byłam z przyjaciółką na obiedzie, obsługa przesympatyczna, lokal przyjemny i... KAMA Edi - opinia (1) 1. Wystrój bardzo klimatyczny 2. Menu i ceny niewygórowane 3. Jakość... Edi Paweł - opinia (1) Doskonałe miejsce na uroczystą kolację. Doskonałe steki i najlepszy tatar... Paweł Agnieszka H. - opinia (1) Bardzo dobre jedzenie, miła obsługa, krótki czas oczekiwania. Polecam ! Agnieszka H. Wojciech - opinia (1) owoce morza bardzo dobre, miła atmosfera Wojciech Marcin - opinia (1) Brak obsługi polskiej. Wysoka jakość jedzenia. Smak orginal indie. Marcin Maciej - opinia (1) Kilkukrotnie odwiedziłem to miejsce. Przemiła obsługa, jedzenie jeszcze... Maciej Michalina - opinia (1) Witam! Obsługa pozostawiająca wiele do życzenia . Stolik obsłużony przez 4... Michalina Dariusz Szlejf - opinia (1) Fantastyczne miejsce polecam. Pyszne jedzenie, świetny klimat, miła obsługa,... Dariusz Szlejf Gosia - opinia (1) Po wizycie w restauracji jestem bardzo zadowolona za co dziękuję napewno... Gosia Piotr - opinia (1) Dobra restauracja, ludzie , którzy prowadzą z pasją Piotr Michal K - opinia (1) Stablina jakość od lat. Przemiła obsługa. Wracamy chętnie. Michal K Erwin - opinia (1) Doskonałe miejsce, na każdą okazję! Pyszne jedzenie i miła obsługa :) Erwin Mariusz - opinia (1) Bardzo polecam desery! Zwłaszcza tiramisu! Mariusz Buc Nierelatywny - opinia (1) średnio, jeśli chodzi o najważniejsze czyli te z podniebienia Buc Nierelatywny Pamela - opinia (1) Organizowaliśmy z rodziną chrzciny i z czystym sumieniem mogę polecić to... Pamela Kamila - opinia (1) Pyszne Tacos z wołowina. Wszytko świeże i idealnie doprawione . Lokal bardzo... Kamila