Buc Nierelatywny - opinia (1) średnio, jeśli chodzi o najważniejsze czyli te z podniebienia Buc Nierelatywny Pamela - opinia (1) Organizowaliśmy z rodziną chrzciny i z czystym sumieniem mogę polecić to... Pamela Kamila - opinia (1) Pyszne Tacos z wołowina. Wszytko świeże i idealnie doprawione . Lokal bardzo... Kamila
Joanna - opinia (1) Bardzo smaczne jedzenie, pięknie podane, obsługa miła, na najwyższym poziomie. Joanna MT - opinia (1) Obsługa i podejście do Klienta w tej restauracji to dramat. Z każdą prośbą... MT Tomek - opinia (1) Pyszne ! Dobra obsługa oraz jedzenie Tomek Katarzyna - opinia (1) Plusy : Lokalizacja, pomysł, wystrój Minusy : Brak składników koktajli... Katarzyna Lucjan - opinia (1) Kultura i profesjonalizm obsługi..brak miejsca nie dotyczy!!! krzesła i... Lucjan Beata - opinia (1) Najgorsza pizza jaką dotąd jadłam. Nie polecam. Beata Krzysztof - opinia (1) Jadłem dwukrotnie, burito z szarpaną wołowiną rozpływa się w ustach, Krzysztof Maja - opinia (1) Przede wszystkim ze względu na nieprofesjonalne i chamskie panie które... Maja Ilona - opinia (1) Bardzo fajna restauracja. Serwują dobre jedzonko. Urozmaicone menu. Pięknie... Ilona ewa i piotr - opinia (1) Bardzo Polecam .! Jakiś czas temu robiliśmy uroczystość w tej restauracji i... ewa i piotr Mikołaj - opinia (1) Świetna restauracja prowadzona przez świetnego szefa kuchni! Rzadko spotyka... Mikołaj Grażyna - opinia (1) Bardzo miłe zaskoczenie. Świetny klimat, jedzenie bardzo dobre, smaczne... Grażyna Portek - opinia (1) Nie mogę powiedzieć nic specjalnego o lokalu. Byłem raz i ostatnio... Portek Radek - opinia (1) 3x w tygodniu jadam tam śniadania . Własne wypieki z piwniczki pod lokalem... Radek Jerzy pietka - opinia (1) Tak zwany bałagan to świetna propozycja i różnorodność Przekąska - sałatka z... Jerzy pietka Anita - opinia (1) Pyszne jedzenie. Duże porcje. Przemiła obsługa Anita Marika - opinia (1) Jedna z lepszych restauracji w jakiej byłam... Ciekawe połączenia smakowe... Marika