Aneta - opinia (1) Przepyszne jedzonko i mega klimat... Kto nie był musi tam zajrzeć i spróbować. Aneta Juliusz - opinia (1) Spoko knajpka. Wszystko smakowało Juliusz Paweł - opinia (1) Wszystko super! Świetna restauracja ze świetnym jedzeniem i obsługą! Wiem co... Paweł
Hmtchr - opinia (1) Jedzenie to chyba Meksyku na obrazku nawet nie widziało. Kiepskie gotowce.... Hmtchr szeryf - opinia (1) Byłem już kilka razy, wszystko rewelacja! Jedzenie pyszne, polecam! szeryf Debe - opinia (1) Wszystko pyszne, szybka dostawa! Na pewno zamówię jeszcze nie raz. Debe Krzysztof - opinia (1) Bardzo małe porcje a ceny z kosmosu do dań głównych trzeba osobno płacić za... Krzysztof Anna - opinia (1) Wyjątkowa restauracja klasy premium, wybitne jedzenie i widoki. Przemiła... Anna Artur R. - opinia (1) Obowiązkowa restauracja na mapie Trójmiasta. Zwłaszcza teraz, kiedy w... Artur R. Kasia i Piotr - opinia (2) Bardzo dziękujemy za wspaniałą obsługę i pyszne jedzonko Pierogi z gęsiny i... Kasia i Piotr Ola - opinia (1) Wszystko pięknie prócz jedzenia . Zawiodłam się opiniami z neta . Myślałam że... Ola J. - opinia (1) Tak obrzydliwego jedzenia dawno nie jadłem. Za słone, za tłuste. okropność. J. X - opinia (1) Nie miły właściciel, ogólnie nie przyjemna atmosferę wprowadza X Marzena - opinia (1) Byłam tam już dwa razy i na tym nie poprzestanę. Jedzenie aromatyczne,... Marzena NETA - opinia (1) Polecam Dzisiaj zaserwowano nam pyszne śniadanie przez miła Panią Julię. NETA Oliwia - opinia (1) Miła atmosfera, pyszne jedzenie i super lokalizacja! Oliwia Artur - opinia (1) Obsługa uśmiechnięta, świetne menu, jakość do ceny w najlepszym porządku.... Artur Patryk - opinia (1) Zdecydowanie najlepsze Kartacze jakie jadłem. polecam Patryk Sylwia - opinia (1) Wspaniałe miejsce i przepyszne jedzenie. Nasza rodzinka i pies dopieszczone... Sylwia Magda - opinia (1) Cudownw jedziecie. Przemiły właściciel. Serdecznie polecam Magda