Ilona - opinia (1) Świetne miejsce ,klimatyczne, wklejone idealnie w okolice Garnizonu ,loftowe... Ilona Ewa - opinia (1) Cudowne miejsce na randkę!! Zawsze wracamy!! Ewa Kordian - opinia (1) Polecam gorąco! Najlepszy stek i tatar w trójmieście! Sea food zwala z nóg Kordian
D.J-F. - opinia (1) W Kos na Widelcu zamawiałam kilkukrotnie lunch biznesowy. Zamówienie zostało... D.J-F. Zbigniew Sieńkowski - opinia (1) Byliśmy (4 osoby) 17.03.2022 pierwszy i ostatni raz!!!!!!! Przystawki: Pstrąg... Zbigniew Sieńkowski Michał - opinia (1) Przepyszne jedzenie i genialne koktajle serwowane przez przemiłą obsługę!... Michał Deron - opinia (1) 16 marca 2022r. byłem z żoną na wspaniałym pysznym obiedzie. Pani kernerka... Deron Jerzy - opinia (1) Polecam! Bajka dla podniebienia! Ważny punkt na mapie miasta Gdańska! Jerzy Magdalena - opinia (1) Pierwsze wrażenie - cudowny widok i typowy, grecki klimat, następnie, pięknie... Magdalena Patryk - opinia (1) Odwiedziny Grecji w ten zimny czas to bardzo dobry pomysł :) Zaskoczyła nas... Patryk Jarek - opinia (1) Polecam śniadania w super cenie, jedno z niewielu miejsc gdzie można zjeść... Jarek Marta - opinia (1) Czysta uczta dla podniebienia ️ Polecam każdemu zarówno z Trójmiasta jak i... Marta Anna - opinia (1) To moja trzecia wizyta w gdyńskiej Chinkalni i kolejny zachwyt nad pysznymi... Anna Anna P. - opinia (1) Super miejsce, super restauracja. Najlepsza pizza w trójmieście inne dania... Anna P. Boguś - opinia (1) Super jedzenie w przystępnych cenach, obsługa na wysokim poziomie, klimat... Boguś Piotr - opinia (1) Bardzo dobra obsługa kelnerska, spora wiedza na temat dań , szczerze i z... Piotr Margareta - opinia (1) Restauracja która odwiedzamy od wielu lat, jakość cały czas wysoka, przemiła... Margareta Agata - opinia (1) I znów kolejne spotkanie z przyjaciółkami ..w tym samym miejscu- chyba... Agata Wojtek - opinia (1) Doskonała polska kuchnia. Polecam Wojtek Małgorzata - opinia (1) Polecam i na pewno wrócimy. Przepyszne jedzenie. Małgorzata