Boguś - opinia (1) Super jedzenie w przystępnych cenach, obsługa na wysokim poziomie, klimat... Boguś Piotr - opinia (1) Bardzo dobra obsługa kelnerska, spora wiedza na temat dań , szczerze i z... Piotr Margareta - opinia (1) Restauracja która odwiedzamy od wielu lat, jakość cały czas wysoka, przemiła... Margareta
Agata - opinia (1) I znów kolejne spotkanie z przyjaciółkami ..w tym samym miejscu- chyba... Agata Wojtek - opinia (1) Doskonała polska kuchnia. Polecam Wojtek Małgorzata - opinia (1) Polecam i na pewno wrócimy. Przepyszne jedzenie. Małgorzata Mira - opinia (1) Jedzenie przeciętne. Obsługa Super. Barmanki I klasa. Mira Izabela - opinia (1) Najlepszy burger EVER. Chociaż dzieli mnie 6 godzin drogi do Gdańska wrócę... Izabela Adam - opinia (1) Cudowna Pinsa Italiana, Picante była sztosem! Adam Alicja - opinia (1) Miła atmosfera wręcz kameralna.Mialam rezerwacje na obiad okolicznościowy... Alicja Wentura - opinia (1) Ta pseudo restauracja powinna zostać skontrolowana przez sanepid. Dewolaj z... Wentura Marta - opinia (1) Dzisiejsze wyjście do sopockiej restauracji "u Wędzonych" okazało się... Marta Pabloolit - opinia (1) '' u Wędzonych " to idealne miejsce dla smakoszy... Pabloolit Jarosław - opinia (1) Bardzo smaczne i tanie jedzenie jak i bardzo dobre wino, Obsługa bardzo miła Jarosław Patrycja - opinia (1) Pysznie, miło i profesjonalnie / specjalne podziękowania dla p. Mateusza;... Patrycja Zadowolony klient - opinia (1) Uwielbiam dzielnice Nowy Port i cieszy mnie to, że powstała tutaj Restauracja... Zadowolony klient Pati - opinia (1) Bardzo smacznie, szybko oraz bardzo miło. Polecam! Pati Maciej - opinia (1) Odwiedziliśmy New Port w niedzielne popołudnie dużą grupą, bo razem z dziećmi... Maciej Pinia - opinia (1) Moje podniebienie zwariowało jak nastolatki pod sceną na koncercie... Pinia Dorota - opinia (1) Burger to porażka, masakra, wylądował w koszu. Dorota