Ruda - opinia (1) Jedzenie wspaniałe,aromatyczne,apetyczne.Urzekła mnie lemoniada różana-... Ruda Robert - opinia (1) Rostbef sezonowany guma do żucia za 150 zl polecam. Gorszego steka w... Robert Ania - opinia (1) Jedzenie bardzo dobre i ładnie podane. Porcje dań głównych są naprawdę spore,... Ania
Jack - opinia (1) Pięknie pysznie i bardzo sympatycznie Jack Jarek - opinia (1) Byłem z rodziną w El Pueblo w Gdyni- totalna porażka!!! Podróżuje wiele po... Jarek Piotr Szablewski - opinia (1) Najsmaczniejsza restauracja w Trojmiescie. Szef zawsze usmiechniety, alez... Piotr Szablewski Piotr - opinia (1) Witam dzis byłem w restauracji tawerna orlowska i taki zniesmaczony nigdy nie... Piotr Marek - opinia (1) Przemiła obsługa i pyszne jedzenie. Kaczka była cudowna. Marek Marek - opinia (1) Zawsze dobry poziom, szybka i miła obsługa Marek Filip - opinia (1) Idealne miejsce na lunch biznesowy. Z pewnością nie była to moja ostatnia... Filip Małgorzata - opinia (1) Rewelacja.pyszne pierogi i golonka.obsługa bardzo miła. Polecam Małgorzata Karolina - opinia (1) perfekcyjne i pyszne dania. każde jest wybitne! polecam każdemu, kto szuka... Karolina Seba - opinia (1) No cóż nie tego się spodziewałem... lokal przeciętny prawie pusto... to też... Seba Natalia - opinia (1) Mięso w burgerach tragicznej jakości, poza tym zanim zamówiłam czekałam 15min... Natalia Anna - opinia (1) Gorąco polecam. Nowoczesna przestrzeń, smaczne przystawki, dania i wykwintne... Anna Ola - opinia (1) Bardzo miłe zaskoczenie! Byliśmy w Tawernie na rodzinnym obiedzie (po... Ola Martyna - opinia (1) Miejsce niewarte uwagi. Jedzenie całkiem ok. Jednak patrząc na cenę to... Martyna Beata - opinia (1) Tragedia , ja wiem że inflacja ale przyprawy chyba nie są takie drogie żeby z... Beata Natalia - opinia (1) Duży wybór dań, smacznie, rozsądne ceny. Przemiła, uśmiechnięta Pani... Natalia PatrickA - opinia (1) Mają najlepsze śniadania w Gdyni, duży wybór, miła obsługa tylko dopełnia... PatrickA