Lech - opinia (1) wrócimy tam chętnie ze względu na pyszne jedzenie Lech Grzegorz - opinia (1) Super, świeżość potraf, miła obsługa Grzegorz JED - opinia (1) Zorganizowalem w Canis swoje 50-te urodziny. Generalnie, byl to strzal w... JED
Paweł - opinia (1) Restauracja jest jedną z lepszych w jakich miałem przyjemność zjeść posiłek.... Paweł Jadwiga - opinia (1) Chinkali z serem rewelacja, kurczak po czkmerulsku z ziemniaczkami też... Jadwiga Danuta - opinia (1) Smacznie oraz klimatycznie, restauracja ma swój urok. Obsługa miła i pomocna. Danuta Artur Pikul - opinia (1) Polecam , będziemy wracać na pewno bo klimat w restauracji jest naprawdę... Artur Pikul Joasia - opinia (1) Świetny klimat, muzyka na żywo, pyszne jedzenie i najważniejsze, najlepsza... Joasia Aga - opinia (1) Uwielbiam mięso. A tu mi go nie brakowało. Ciekawe menu, fajnie się je... Aga Monika - opinia (1) Świetna autentyczna knajpa indyjska! Miła obsługa, bardzo szybkie podanie... Monika Ewa - opinia (1) Zgadzam się z przedmówcami, obsługa chamska, ostatni raz tam byłam. Ewa Paweł - opinia (1) Słabo... Danie główne podane tuż po rozpoczęciu przez nas spożywania zupy... Paweł Joanna - opinia (1) Miejsce, które zawsze poprawia mój nastrój :) Joanna Michał - opinia (1) Makaron bez smaku pływał w oliwie, zupa chłodna. Pani z obsługi w czerwonych... Michał January - opinia (1) Warto spróbować coś innego niż pierogi i schabowy. Wybrane dania były... January Wiolka - opinia (1) Tak dobrej baraniny nie jadłam nigdy. Deser też miód-malina. Wrócę na 100 % Wiolka Adam - opinia (1) Nie mam zastrzeżeń. Jedzenie dobre, obsługa dobra. Dość długi czas... Adam Barbara - opinia (1) PG4 to stylowe miejsce na mapie Gdańska. Organizowałam tu przyjęcie... Barbara Maciej - opinia (1) Obsługa na 5. Pani przyjmująca zamówienie dla 4 osób nic nie zapisała.... Maciej Ala - opinia (1) Wspaniały wieczór sylwestrowy. Właściciele i obsługa sprawili, że była to... Ala