nurek - opinia (1) jedzenie zimne nie polecam ceny z kosmosu nurek Mój pierwszy raz - opinia (1) Przepyszne ziemniaki za rewelacyjną cenę, a do tego porcje jak dla drwala z... Mój pierwszy raz Ewa - opinia (1) Przesympatyczne obsługa, bardzo pomocna. Pyszne makarony i herbata z... Ewa
Klient na wynos - opinia (1) Nie polecam, schabowy nie smaczny, nie ma ziemniaków z wody ani Pure, są... Klient na wynos Marek - opinia (1) Miła i sprawna obsługa.Bardzo smaczne jedzenie. Marek Marianna - opinia (1) W restauracji Sphinx najlepsza jest obsługa. Wystrój tej w CH Alpha jest... Marianna Konrad G - opinia (1) Pyszne jedzenie, super obsługa, świetnie że zostały wprowadzone dania mięsne.... Konrad G Joanna B. - opinia (1) Zapiekanki z domowym farszem,najlepsze pieczone ziemniaki jakie jadłam... Joanna B. Krzysztof - opinia (1) Najlepsze makarony w Gdańsku bez podziału na kategorie. Krzysztof Dominika - opinia (1) Jedna z moich ulubionych restauracji w Gdańsku. Chodzę rzadko, ale... Dominika Zeta - opinia (1) Najlepsza zupa rybna w Trójmieście! Naprawdę warto spróbować, będziemy wracać! Zeta Uśmiechnięta - opinia (1) Pyszny domowy obiad:) mega miła atmosfera. Byliśmy dziś na rodzinnym obiadku... Uśmiechnięta Marzena - opinia (1) Absolutnie wyjątkowe miejsce z wybitną kuchnią polską, która sprawia , że... Marzena Edyta - opinia (1) Przepyszne pieczone ziemniaki , polecam wszystkim Edyta bo - opinia (1) super obłuda, świetne dancingi, pyszne jedzenie bo PM - opinia (1) Nie zamawiałem nigdy ale wystawiam ocenę na podtrzymanie działalności PM Angela - opinia (1) Wszystko w jak najlepszym porządku ️ Angela Gosc - opinia (1) Tragedia,obsluga fatalna,czas oczekiwania to 1 godzina a oblsuga nie ma wydac... Gosc Natalia - opinia (1) Miejsce godne polecenia. Pyszne jedzenie, fajne drinki i miła atmosfera. Polecam Natalia Dawid - opinia (1) Wpadłem przypadkiem i nie żałuję. Menu ciekawe, jadłem tylko hamburgera, ale... Dawid