Adam - opinia (1) Fantastyczne jedzenie,obsługa, klimat. Dziekuje :-) z przyjemnością wrócę. Adam Dawid - opinia (1) Polecam, bardzo smaczne. Miła obsługa, ceny są przystępne Dawid IAT - opinia (1) Każda wizyta była bardzo udana (a ja marudna jestem) IAT
Nina - opinia (1) Bardzo dobre jedzenie, przepyszna sałatka z ośmiornica grillowaną. Nina Piotr - opinia (1) Pierwsze słowo jakie nasuwa mi się po wizycie w tej restauracji to... Piotr Karolina i Tomek - opinia (1) Lubię tu wracać! Wyborna włoska pizza! Dziś, wjechała na stół tartuffo -... Karolina i Tomek Piotr - opinia (1) Świetne kimchi i niezłe dodatki , zestaw "ryby i owoce morza" był... Piotr Nat - opinia (1) Bardzo miła obsługa. Jedzenie bardzo nierówne. Fish&chips i cebulowa pycha,... Nat Rafal - opinia (1) Smacznie i domowo warto zboczyć z monciaka Rafal Wiolka - opinia (1) Świetne miejsce.... Smacznie i elegancko Polecam ️ Wiolka Pawełek - opinia (1) Na oko piękny kulinarny obraz. Smakowo prawdziwe greckie dania z bardzo... Pawełek Elżbieta - opinia (1) Jaka obsługa?! Jeśli uda się Państwu złapać kelnera, to potraktujcie to jako... Elżbieta enn - opinia (1) jedzenie słabe, co do piwa to nie gustue wiec sie nie wypowiem enn enn - opinia (1) Jadłam w Metropolii, i nie polecam. Smakowo oczywiście nie polecam, można... enn Anka - opinia (1) Do Całego Gawła zaglądam dosyć często. Tort bezowy nr 1 :) Burgery również... Anka Aleksy - opinia (2) Oto wrażenia, jest to lista zarzutów: 1) w internecie restauracja reklamuje... Aleksy Aleksy - opinia (1) Fantastyczne jedzenie, prawdziwie gruzińskie. Polecam chinkali, chaczapuri,... Aleksy Piotr - opinia (2) Żenada. W dniu 05.10.21 zarezerwowałem osobiście u menedżera konkretny... Piotr Rozczarowany klient - opinia (1) Bardzo słaba obsługa kelnerska Niesympatyczna Wydawanie dań nie zgodnie z... Rozczarowany klient MalZy - opinia (1) Jadłam couscous z baraniną, partner zamówił udziec jagnięcy. Żałowaliśmy że... MalZy