tomek - opinia (1) Wspaniałe i smakowite dania i atmosfera z widokiem na kuchnie . tomek Maciej - opinia (1) Dziś z narzeczoną mieliśmy przyjemność być w Państwa lokalu w Gdyni, nie... Maciej Thor747 - opinia (1) Menu bardzo smaczne. Miła, profesjonalna obsługa, w szczególności Pani... Thor747
Agnieszka - opinia (1) Z zewnatrz restauracja zachęca do wejścia. Fajnie opisana historia... Agnieszka basiaipoitr - opinia (1) Polecamy, naprawdę warto , gdyby nie pełna energii i werwy dziewczyna, która... basiaipoitr Damian - opinia (1) Super, jadłem tam makarony wielokrotnie i za każdym razem pyszne. Obsługa też... Damian Basia - opinia (1) To już była nasza 3 wizyta w restauracji i z pewnością wrócimy tam znowu.... Basia Anna - opinia (1) Wizyta wczoraj. W lokalu zimno i wieje, Pani kelnerka nie pozwoliła na... Anna Kornelia - opinia (1) Polecam serdecznie. Bardzo wysoka jakość obsługi. Smaczne jedzenie.... Kornelia Beata - opinia (1) Uwaga! Zamknęli się. Zapłaciłam zaliczkę na komunie nie powiadomili a w maju... Beata Andrzej - opinia (1) Super restauracja, nie jadłem lepszej pizzy w całym życiu! Andrzej Robert - opinia (1) Pyszny śledź w śmietanie. Bardzo miła obsługa. Swietny klimat. Całość na 6+ Robert Anna - opinia (1) Od kilkunastu lat ja jestem klientką i również moi znajomi. Ale w ubiegłym... Anna Piotr - opinia (1) Przede wszystkim było bardzo smacznie i o to głównie chodziło, dania dobrze... Piotr Katarzyna - opinia (1) Znów było warto! Nic się nie zmienia! Jedzenie bardzo smaczne, obsługa miła i... Katarzyna Alicja - opinia (1) Pierwszorzędna restauracja. Organizowałam tam ostatnio chrzciny. Bardzo mi... Alicja Barbara - opinia (1) Smacznie, milo i klimatycznie, gustownie Barbara Klaudia - opinia (1) Wspaniały włoski klimat, najlepsza obsługa, pyszne dania. Ogromnie polecam Klaudia Ilona - opinia (1) Świetne miejsce ,klimatyczne, wklejone idealnie w okolice Garnizonu ,loftowe... Ilona Ewa - opinia (1) Cudowne miejsce na randkę!! Zawsze wracamy!! Ewa