Grzegorz Nakrajnik - opinia (1) Kolacja degustacyjna była doskonała , wina dobrane perfekcyjnie , widać i... Grzegorz Nakrajnik Hania - opinia (1) Niesamowite miejsce, wspaniała obsługa, wyśmienite dania!!! Polecam każdemu... Hania Barbara - opinia (1) Świetny klimat - brawa dla kucharzy - jedzenie pyszne. Mankament to... zbyt... Barbara
KM - opinia (1) Super knajpka ,jedzenie super ceny przystępne,napewno wrócimy KM Tomek. - opinia (1) Odwiedziłem restauracje że znajomymi i jesteśmy pozytywnie zaskoczeni,... Tomek. mk - opinia (1) Restauracja Orzeł spełniła wymagania moje i mojej rodziny w 100%,bardzo dobre... mk Teresa - opinia (1) Super lokal z super jedzeniem i super obsługą. Teresa ata - opinia (1) Niedaleko mieszka moja mama i jest to jedyny lokal w tej okolicy. Byłam we... ata Klient michelin - opinia (1) Byłem dziś z żoną na uroczystości 50. Miało być pięknie a było tragicznie z... Klient michelin Paula Piwko - opinia (1) Miła obsługa i pyszne Polskie jedzonko Paula Piwko Michał - opinia (1) Kierownik Julia niekompetentna osoba w pracy restauracji, okropna obsługa Michał maszka - opinia (1) Super obsługa zwłaszcza pan Patryk Smacznie i szybko Dobra lokalizacja... maszka Bożena - opinia (1) Przepyszne jedzenie ! Mała ,bardzo klimatyczna knajpka z świetna obsługa.... Bożena Maras - opinia (1) Wywar mistrzostwo , kluski sprężyste ! Dodatki w punkt! Maras Marek Ostaszewski - opinia (1) Fajny klimat. Restauracja, która jest jednocześnie barem przy plaży. Jedzenie... Marek Ostaszewski miłośniczka pad thai - opinia (1) Zamówiłam Pad Thai do domu, niestety bardzo się rozczarowałam. Danie... miłośniczka pad thai Aleksandra - opinia (1) Uwielbiam makarony więc do Machiny przyszłam z premedytacją żeby sprawdzić... Aleksandra Aga - opinia (1) Dostałam nieświeżą kaczkę, Postanowiłam za nią nie zapłacić, no i o dziwo... Aga Kaśka ;) - opinia (1) Byłam ze znajomymi niedawno na urodzinach koleżanki, super zabawa. Pyszne... Kaśka ;) wojtek - opinia (1) Mega super miejsce, romantyczna kolacja gwarantowana, dania przecudowne! wojtek