Kot - opinia (1) Najlepsze indyjskie jedzenie w Gdańsku! Moje ulubione to Aloo Tiki albo... Kot Foodlover - opinia (1) Miłe miejsce z fantastyczną obsługą. Jedzenie i atmosfera wspaniała i... Foodlover Karol - opinia (1) Cudowne miejsce. Idealne miejsce do zorganizowania spotkań rodzinnych oraz... Karol
magda - opinia (1) To wyjątkowe miejsce. Zarówno jakość serwowanych potraw jak i ich... magda Ada - opinia (1) Bardzo smaczne jedzenie i wino, wybrane z pomocą sympatycznej i kompetentnej... Ada Tomek - opinia (1) Uwaga! Lepiej nie zamawiajcie przez pyszne.pl! Zamówienie dotarło po 2,5... Tomek Norbert - opinia (1) Przepyszne jedzenie, super obsługa, bardzo fajny wystrój Norbert Marzena - opinia (1) Miłe zaskoczenie.Jedzenie świetne, jeden z lepszych makaronów pad thai jaki... Marzena Pierwszy raz po ormiańsku - opinia (1) Co za miejsce! Od wejścia rzuca się w oczy bardzo prosty i skromny wystrój,... Pierwszy raz po ormiańsku Inga - opinia (1) Bardzo smaczne domowe jedzenie w przystępnej cenie. Bardzo dobra i uprzejma... Inga Weronika - opinia (1) Serdecznie nie polecam, jedzenie surowe w srodku,mąka w sosie nie została... Weronika Victoria - opinia (1) Idealna restauracja na romantyczna kolacje. Bardzo przyjemna atmosfera i... Victoria jan-ek - opinia (1) Smaczne dania, najtańsze w okolicy. Bardzo miła obsługa. Bywamy tam całą... jan-ek Patrycja - opinia (2) Nowe miejsce na mapie Gdyni. Bardzo miła obsługa jak i szefowa. Smaczne... Patrycja J. - opinia (1) Przyjemny lokal serwujący domową, armeńską kuchnię. Ceny bardzo przystępne.... J. Irena - opinia (1) Niestety ostatni raz byliśmy u Państwa. Rosół, purre i pierś kurczaka z... Irena Bogdan - opinia (1) Bardzo przyjazne miejsce, smacznie i miło. Bogdan aga - opinia (1) Już od jakiegoś czasu wybierałam się do tawerny, ale w weekend ciężko tam o... aga Marian - opinia (1) Po pierwszej wizycie: obsługa, lokalizacja, klimat i co ważne jakość dań... Marian S - opinia (1) Dobre jedzenie, sympatyczna i wesoła obsługa. Byłem kilka razy, we dwoje i w... S