Małgorzatka - opinia (1) Jestem bardzo pod wrażeniem i to niezwykle pozytywnym. 14 lipca... Małgorzatka Marek - opinia (1) Niesamowita obsługa, przepyszna kaczka, piękny wystrój, muzyka na żywo !... Marek Zosia S - opinia (1) Byłam z synem, jesteśmy zachwyceni. Zosia S
PIOTR - opinia (1) Jakaś kompletna porażka , lepiej się stołować w barze mlecznym niż takim... PIOTR Natalia - opinia (1) Dostałam inne danie niż te, które zamówiłam. Żałuję, że nie zgłosiłam tego... Natalia Krystyna Janiszewska - opinia (1) byłam dzisiaj z koleżanką ,z w restauracji Chleb i wino, w Gdańsku, ale nie... Krystyna Janiszewska Eliza Wasiewicz - opinia (1) Gdy ktoś mnie pyta gdzie można zjeść polskie dania w miejscu gdzie jadają... Eliza Wasiewicz D - opinia (1) Jedzenie bardzo dobre, jednak godzina czekania na zamówienie to jednak trochę... D Ojciec panny młodej - opinia (1) Mimo, że podstawowe menu jest poprawne i smaczne, egzamin w postaci wesela i... Ojciec panny młodej Mariusz - opinia (1) Rewelacyjna restauracja z ciekawym sezonowym menu / foie gras z gęsi i stek... Mariusz Hania - opinia (1) Jedzenie jest świetne, krem z kukurydzy jest delikatny i to jego specyfika Hania oj ponad 100 razy. w obytrzech lokacjach. - opinia (1) Zupę się bierze z kulkami, do tego steka, margaritę. Magiczne miejsce. Pueblo... oj ponad 100 razy. w obytrzech l Oksana - opinia (1) Klimatyczne miejsce ,bardzo dobre krymski-tatarskie jedzenie .Gorąco polecam ! Oksana Wiola - opinia (1) Polecam czesto tam bywam jest super atmosfera Wiola Mario - opinia (1) Jest smaczny profesjonalny klimat. polecam Mario kocia rodzinka - opinia (1) Podziękowania od nas dla pani kelnerki! Nasz 2latek, który zazwyczaj umie się... kocia rodzinka Lila - opinia (1) Przepyszne jedzonko, duuuże porcje, dibra jakość produktów, przemiła i... Lila Marta - opinia (1) Zawsze pyszne jedzenie, swietna obsluga i wyborne drinki. Marta Kudła - opinia (1) Trochę słabo, jedzenie nie Ok raczej dla migrantów, ja osobiście nie polecam... Kudła Michał C - opinia (1) Nic szczególnego jeśli chodzi o jakość przygotowania jedzenia. Żeberka... Michał C