- opinia (1) Jedzonko pychhhhaaaa!!! Kelnerki do wymiany!!!!! :-) - opinia (1) Pierogi mega pycha.!!!! Jedyne co bym zmieniła to :kelnerki u mnie żadna z... :-) Dominik - opinia (1) Jedna z najlepszych włoskich restauracji w Trójmieście. Klimatyczne wnętrze... Dominik
Anna - opinia (1) Bardzo się rozczarowaliśmy po dzisiejszej wizycie w White Merlin. Byliśmy tam... Anna Natalia - opinia (1) Bardzo smaczne i oryginalne, domowe, od serduszka... Poprostu pycha! Na... Natalia ivanna - opinia (1) Zachęciła nas młoda dziewczyna w bialej czapeczcejedzenie bardzo smaczne.... ivanna Paweł - opinia (1) Bardzo ciekawa knajpka z hiszpańskim menu, sympatycznym wnętrzem i miłą... Paweł pw - opinia (1) Świetne miejsce, w samym centrum, a schowane dzięki bardzo przemyślanej... pw Perski Książę - opinia (1) Rewelacja. Całe kulinarne doświadczenie przerosło moje oczekiwania. Wspaniała... Perski Książę Anna - opinia (1) miłe miejsce, trochę na uboczu w pięknej zielonej scenerii, mam nadzieję, że... Anna kiki - opinia (1) smacznie zdrowo miło ,place zabaw to bajka dla dzieci kiki Kempin - opinia (1) Wszystko ok, ale uważajcie na wliczany serwis do rachunku, gdy jest Was 8 lub... Kempin Paweł - opinia (1) Polecam każdemu spróbować, jakość potraw i smak to istny kosmos! Knajpa... Paweł Dominika - opinia (1) Klimatyczny lokal- super atmosfera - bardzo dobre jedzenie- świetne jedzenie Dominika Maciej - opinia (1) Byłem,jadłem i piłem wiele razy.Gorąco polecam.Świetne imprezy okolicznościowe! Maciej krzysztow - opinia (1) Bardzo dobrze wypieczona pizza, naturalne włoskie składniki krzysztow Magda - opinia (2) Rewelacja !!!! Smakowało jak w Azji :) Polecam ! Magda Ola - opinia (1) Niestety nie polecam nikomu Ping Pong. Byłam drugi raz i drugi raz się na... Ola S - opinia (1) Jedzenie jest smaczne. Ale jak można mieć wszędzie taki brud? Toalety to już... S Agnieszka - opinia (1) Świeżo, pysznie polecam obsługa na pięć Agnieszka