Joanna - opinia (1) Byłam już 3 razy. Uprzejma obsługa, wspaniałe fantazyjne dania i dobra... Joanna Piotr - opinia (1) mało blichtru dużo dobrego jedzenia, mniam Piotr Edyta - opinia (1) Fish&Chips robi furrorę. Koniecznie do powtórzenia Edyta
Sebastian - opinia (1) Miałem przyjemność być w tym lokali i z czystym sumieniem polecam Sebastian Jolanta - opinia (1) Czas oczekiwania ok 1 godz. Pierogi OREO -zjadłam po dziecku dla którego... Jolanta Agnieszka - opinia (1) Polecam przepyszne jedzenie obsługa miła i pomocna przy wyborze dań Agnieszka Michał - opinia (1) Brak kontaktu, anulowane zamówienie po 40 minutach... Michał Ewa - opinia (1) Super miejsce. Ładny wystrój i pyszne jedzenie. Ewa Jacek - opinia (1) Serwowane dania to uczta dla podniebienia i oczu. Gratulacje dla całego... Jacek Cam - opinia (1) Billys jak billys. Amerykański klasyk zawsze na poziomie . Nowe miejsce... Cam Danuta - opinia (1) Polecam!!! Jedzenie bardzo smaczne. Obsługa - Pani Aneta - profesjonalna i... Danuta Oktawia - opinia (1) Niestety ale z pozytywów wizyty była tylko miła pani kelnerka. Mieliśmy... Oktawia Beata - opinia (2) Pyszne jedzenie, gorące kamienie i dania na nich podane -rewelacja ️ desery... Beata Marek - opinia (1) To jedzenie to syf i fatalna obsługa tragedia Marek MJ - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Każdy znajdzie coś dopasowane do swojego gustu... MJ MarcinJ - opinia (1) Wyśmienite dania. Najlepsza kaszanka w cieście francuskim. MarcinJ Globtroter - opinia (1) Byłem, widziałem, smakowałem. To co urzeka w Restaurant De Paris to zacisze w... Globtroter Kasia - opinia (1) Bardzo przyjemne miejsce. Dobre jedzenie. Właściciele cudowni, z poczuciem... Kasia DB - opinia (1) Rodzinna firma i rodzinna życzliwa atmosfera! Kameralna, świeża i gustowna... DB Justyna i Piotr Zedler - opinia (1) Kubicki to historia Gdańska i jednocześnie znamienita instytucja kulinarna do... Justyna i Piotr Zedler