Roman - opinia (1) Dzisiaj byłem w restauracji Żabusia. Niestety wrażenia po skorzystaniu z niej... Roman Katarzyna - opinia (2) Przemiła obsługa, a jedzenie pierwsza klasa. Polecam z całego serca. Katarzyna Anna - opinia (1) Porażka. Stół na zamówiony 3 tyg wcześniej na godz 15. Dodam, że miał być to... Anna
Dorota - opinia (1) Polecam . Pyszne jedzenie. Chłodnik inny ale przepyszny Dorota Ryszard - opinia (1) Byliśmy w restauracji całą rodziną /6 osób/. Zjedliśmy z ciekawości... Ryszard Zosia - opinia (1) wspaniałe miejsce! Zawsze gdy jesteśmy w Gdańsku rezerwujemy stolik. Polecamy Zosia Luca R - opinia (1) Jedna z top restauracji w Gdańsku, super stosunek jakości do ceny, wystrój,... Luca R BEATA - opinia (1) Byłam wielokrotnie gościem tej restauracji , jeszcze w starej lokalizacji na... BEATA Seweryn - opinia (1) Przepyszne, cudowne jedzenie. Smaki niebianskie!!! Ale jest też, moim... Seweryn Karolina - opinia (1) Jedzenie bardzo dobre, świetna obsługa ale wielkość potraw Jest... Karolina Pootr - opinia (1) Żenada, obsługa pracuje za karę, jedzenie bardzo słabe, jak można tak burgery... Pootr M - opinia (1) Zamówiłam spaghetti z krewetkami, było pyszne, ale niestety jak dla mnie... M Gość - opinia (1) Jedzenie super i obsługa bardzo miła Gość kot - opinia (1) Jedzenie umiarkowanie dobre, ale obsługa do wymiany. Składając zamówienie... kot Gdańszczanka - opinia (1) Pyszne jedzenie, bardzo ciekawe miejsce, aż się nie mogę doczekać wydarzeń... Gdańszczanka Ksawery - opinia (1) Polecam, całkowicie inne miejsce na mapie gastronomicznej Trojmiasta.... Ksawery Tadeusz - opinia (2) Byliśmy kilka razy, jedzenie zawsze smaczne ,ale serwis nie interesuje się... Tadeusz Gregor P. - opinia (1) Super miejsce. Pyszne jedzenie i fajna obsługa Gregor P. Agata - opinia (1) Polecam z całego serca, pysznie i klimatycznie! Agata Marta - opinia (1) Przepysznie, swietna pizza, makaron, serowe gnocchi - przemiła obsługa, polecam Marta