Ja - opinia (1) Miłe zaskoczenie i odkrycie na kulinarnej mapie trójmiasta... Restauracja... Ja dorota - opinia (1) Bardzo fajne miejsce w Centrum miasta dorota Adam - opinia (1) Stosunek ceny do jakości pozostawia wiele do życzenia, na plus miła obsługa. Adam
Paulina - opinia (1) Jedzenie proste, ale pyszne. Takie bardziej domowe, niż wykwintne, ale w tym... Paulina Karolina - opinia (1) Z Maliki nigdy nie wychodzi się rozczarowanym. To miejsce pełne pysznych... Karolina Tommy - opinia (1) Absolutnie moja ulubiona restauracja w Gdańsku. Wybitny Tatar! Tommy Rysmsl - opinia (1) Byliśmy zachwyceni wyśmienitym menu.Napewno wrócę,gdy nadąży się tak... Rysmsl Lucyna - opinia (1) Pyszne jedzenie miał obsługa a jeśli chodzi o dowozy szybko i mili kiekowcy Lucyna Mamalaga - opinia (1) Pyszne domowe jedzonko polecam ️️️️ Mamalaga Piotr - opinia (1) Najsmaczniejsze jedzenie w gdańsku Piotr Beata - opinia (1) Byłam dwa razy:pierwszy i ostatni. Przede wszystkim niesmaczne jedzenie.... Beata Jacek K - opinia (1) Bardzo słaba obsługa. Na jedzenie czekaliśmy ponad 1,5 godziny, aby... Jacek K Kasia - opinia (1) Przed pandemia było lepiej, teraz jedzenie jest nie dobre, obsługa nie miła.... Kasia Eda - opinia (1) Super jedzenie ale przede wszystkim obsługa, bardzo miły i pomocny kelner. Eda Marcelina - opinia (1) Jestem oczarowana tym miejscem! Niepowtarzalne smaki, wszystko najwyższej... Marcelina Małgorzata - opinia (1) Obsługa kiepska nie komunikatywna. Stolik brudny dopiero po poproszeniu o... Małgorzata Karolina - opinia (2) Pyszne jedzenie w klimatycznym miejscu. Ceny odpowiednie do jakości dań.... Karolina Łukasz - opinia (1) Cudowne miejsce. Mieliśmy tam wesele i chrzciny dziecka. Niezwykle kameralna... Łukasz Wiki - opinia (1) Kurczaki nie do jedzenia odmrażane z paczki Wiki Kuba - opinia (1) Jestem po prostu zachwycony! Do Canis trafiliśmy przypadkiem uciekając od... Kuba