Aga - opinia (1) Bardzo niesmaczne jedzenie. Pizza jak z podrzędnego lokalu, kurczak w... Aga Maxum - opinia (1) Jestem fanem kuchni Waszych restauracji w Warszawie, a zwlaszcza Łodzi.... Maxum Paula - opinia (1) Restauracja godna polecenia. Pyszne jedzenie, świeże produkty znakomita... Paula
Piort - lokals - opinia (1) Jakość serwowanych potraw - znakomita. Jako i ceny - "słuszne". Obsługa -... Piort - lokals Żmija - opinia (1) Pyszne jedzenie (świetnie imitujące smak mięsa, jeśli dla kogoś to ważne) i... Żmija Alex - opinia (1) Fantastyczne miejsce. Niesamowicie pyszne jedzenie! Alex Piotr - opinia (1) Smaczna kuchnia i miła obsługa .(kelnerka Nikola). Piotr Kamila - opinia (1) Jedzenie dostarczone po 3godzinach od zamówienia. Nie warto było czekać. Nie... Kamila Gumi - opinia (1) Ceny są chore. Burger 42-47 zł, rosół 17 zł, pizza 35 cm - poza Margarita... Gumi Anna - opinia (1) Przemiła obsługa oraz pyszne i ładnie podane dania. Dodatkowo super koncert... Anna Magda - opinia (1) Kolejna wizyta, kolejne rozczarowanie. Po latach obserwacji dochodzę do... Magda Justyna - opinia (1) Super miejsce i przepyszne jedzenie. Syn miał tam wyprawianą I Komunię Świętą... Justyna Filip - opinia (1) Przeciętne jedzenie, tragiczna obsługa. Ja dużo nie potrzebuję do szczęścia,... Filip Kinga - opinia (1) Super miejsce z klimatem. Kreatywny i przyjemny barman. Pozdrawiamy bartka :) Kinga Anna Cz. - opinia (1) Anna Organizowałam w Wozowni urodziny. Rewelacyjna organizacja, wszystko na... Anna Cz. Ja - opinia (1) Miłe zaskoczenie i odkrycie na kulinarnej mapie trójmiasta... Restauracja... Ja dorota - opinia (1) Bardzo fajne miejsce w Centrum miasta dorota Adam - opinia (1) Stosunek ceny do jakości pozostawia wiele do życzenia, na plus miła obsługa. Adam Paulina - opinia (1) Jedzenie proste, ale pyszne. Takie bardziej domowe, niż wykwintne, ale w tym... Paulina Karolina - opinia (1) Z Maliki nigdy nie wychodzi się rozczarowanym. To miejsce pełne pysznych... Karolina