Kuba - opinia (1) Jestem po prostu zachwycony! Do Canis trafiliśmy przypadkiem uciekając od... Kuba Najlepszy - opinia (1) Fantastyczne miejsce!!! Obsługa i kuchnia na najwyższym poziomie, koktajle... Najlepszy Dawid - opinia (1) Byliśmy w restauracji parę dni temu. Obsługa rewelacyjna, posiłki też bardzo... Dawid
Justka - opinia (1) W Tawernie byłam kilka razy i nigdy się nie zawiodłam. Choć za rybami aż tak... Justka Izabela - opinia (1) Jednym słowem Mega restauracja, bardzo miła obsługa, pyszne domowe jedzonko,... Izabela Lena - opinia (1) Jedzonko włoskie przepyszne, wracam tu i będę wracała . Serdecznie polecam Lena Andrzej z żonką - opinia (1) Restauracja godna polecenia, wyróżnia ją przesympatyczna obsługa, menu na... Andrzej z żonką Maruda - opinia (1) Wybornie po prostu! Jedzenie broni się samo i nie trzeba nic więcej pisać :) Maruda kasia - opinia (1) Okropne piwo z sopockiego browaru i przy tym brak wyboru innych.Porcje... kasia Maria - opinia (1) Na pizzę czekaliśmy ponad 3 godziny, w dodatku przyszła niemalże zimna.... Maria Ania - opinia (1) Bardzo smaczne jedzenie! Bardzo często wracam :) Ania AJ - opinia (1) Pizza, która przypomina nasączoną olejem i nadmuchaną "gąbkę", bez sosu,... AJ Gastrowróciło - opinia (1) Super miejsce ! Świeże produkty i bardzo duży wybór tapas, do tego karta win... Gastrowróciło Kasia - opinia (1) Baaardzo bardzo fajne miejsce. warto odwiedzić. Kasia Asia - opinia (1) Słabe miejsce z przeciętna obsługą Asia nie warto - opinia (1) Bałagan ,chaos , kierowniczka Monika nie miała zapisanej naszej rezerwacji ,(... nie warto Harold Crick - opinia (1) Pierwsza wizyta po otwarciu lokali i wielkie rozczarowanie. Obsługa się chyba... Harold Crick Ka t - opinia (1) Fajne, ciekawe i oczywiście bardzo dobre potrawy wege. Zawsze chętnie tam... Ka t toja - opinia (1) Byliśmy w kilka osób. Kelnerka przywitała nas z bez żadnego uśmiechu, jak... toja Dorota - opinia (1) Dania robione na jedno kopyto , niedoprawione . Jak dla mnie z Polską kuchnia... Dorota