Anna - opinia (1) Jedzonko przepyszne, obsługa bardzo miła, na pewno jeszcze nie raz odwiedzę... Anna Jolanta - opinia (1) Pyszne jedzenie obsługa super. Pełny profesjonalizm. polecam Jolanta Freya - opinia (1) Hiszpańska kuchnia w nowoczesnym wydaniu w samym centrum. Dopiero zaczynają... Freya
Romek - opinia (1) Rozczarowujące. Ich bułki, które najbardziej są chyba promowane czyli Bao... Romek Paweł - opinia (1) Z racji panujących obostrzeń zabranie żony do restauracji na obiad nie... Paweł Onyx12 - opinia (1) Pysznie. Fajne drinki. Bardzo mila obsluga. Minus to glosna muzyka w tle. Ale... Onyx12 Agata - opinia (1) Jedyne co ciebie się na auto to słowo WOW, takiego miejsca na każda każde nie... Agata Piter - opinia (1) Przepyszny Burger Piza,gorąco polecam!!! Piter Rem - opinia (1) Przemili właściciele. Najlepszy gyros w Trójmieście. Rem Maciek - opinia (1) Najlepsza, mam nadzieję że będzie można długo, bardzo długo cieszyć się ich... Maciek Paulina - opinia (2) Od bardzo dawna nie wyprowadziło mnie coś tak z równowagi, jak bezczelność... Paulina Katarzyna - opinia (1) Bardzo lubię to miejsce i wybieram je, kiedy chcę wyjść na obiad z dziecmi... Katarzyna Iwona - opinia (1) Już drugi raz skusiliśmy się z mężem na pyszne jedzonko z Santorini. I nie... Iwona Ania - opinia (1) Genialna pizza, składniki bardzo dobrej jakości i przede wszystkim ciekawe... Ania Neon - opinia (1) Miejsce z wybitnie, powtórzę, wybitnie smaczną kuchnią wschodnią. Genialne... Neon MC - opinia (1) Jedzenie pyszne, porcje solidne. Polecam! Trzymajcie tak dalej. MC Konrad - opinia (1) Klienta mają w poważaniu! Żenujące zachowanie obsługi, aczkolwiek wzorce... Konrad AK - opinia (1) pyszne śniadania, oferta na wynos mocno rozbudowana !! AK Zadowolony klient - opinia (1) Zamawialiśmy dwukrotnie rameny z Koi Koi i oba zamówienia były bezbłędne.... Zadowolony klient Michał - opinia (1) Super miejsce na wydarzenia okllicznosciowe, dobre ceny Michał