Bk - opinia (1) Falowiec chyba się skończył jakiś rok temu...szkoda. Bk Atom - opinia (1) Polecam Restaurację. Jedzenie bardzo dobre. Kontakt telefoniczny perfekcyjny.... Atom Natalia - opinia (1) Po raz pierwszy skorzystałam z cateringu na Święta zamówiłam kilka potraw... Natalia
Bartosz - opinia (1) Świetna włoska pizza. Najlepsza w okolicy. W lokalu niewiele miejsca, więc... Bartosz Darek z Jasienia - opinia (1) Super pizza zawsze na cienkim i kruchym cieście. Bardzo smaczna, powtarzalna... Darek z Jasienia Radoslaw78 - opinia (1) Przepyszne sushi na wynos. Polecam Radoslaw78 Marek - opinia (1) zamawiam u Was jedzenie nie pierwszy raz zawsze było ok Dziś było zimne a... Marek Anna - opinia (1) Świetne menu. Zawsze w miłej atmosferze. Anna kamil - opinia (1) Korzystałem z usług restauracji wielokrotnie. Za każdym razem spotkałem się z... kamil Niezadowolony klient - opinia (1) Nie polecam. Wstępnie zamówienie miało dojechać po godzinie a po 2 h... Niezadowolony klient Beti - opinia (1) Miła atmosfera , pyszne jedzenie ! Tatar, matisy rewelacja! Kaczka , golonka... Beti Tatiana - opinia (1) Super! Domowe jedzenie! Polecam! Prawdziwa kuchnia ukraińska ! Tatiana Antoni - opinia (1) W czasie pandemii najlepsze jedzenie na wynos w Gdyni, a próbowałem kilka... Antoni Ania i Janka - opinia (1) Posiłek porażka, pierwszy i ostatni raz zamówiłyśmy w tej restauracji.... Ania i Janka Pepeha - opinia (1) Bardzo miła obsluga, bardzo dobre dania. Pepeha Majka - opinia (1) Zamówiliśmy pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni. Przepyszne jedzenie, polecam Majka Tadeusz - opinia (2) Zamówiłem golonkę z dostawą była tak wysuszona w mikrofali że może 20%... Tadeusz A - opinia (1) Najlepsza tajska kuchnia w Trójmieście! A Kasia Pulawski - opinia (1) Doskonale jedzenie z obsługa kelnerska i kucharzem w domu! Było pysznie,... Kasia Pulawski Adam - opinia (1) Smacznie i zawsze tak samo ,nigdy się nie zawiedliśmy. Adam