sven - opinia (1) Najlepsza Pizza w 3city ale to nic bo pasty i inne dania przebijają... sven Dotka - opinia (1) Nie polecam O ile często bywaliśmy, jak restauracja działała normalnie, to... Dotka Rotor - opinia (1) Bodaj najlepsza opcja na lunch w Gdańsku. Porcje są zadziwiająco obfite i w... Rotor
zenek2020 - opinia (1) pizza bardzo smaczna, tylko chlodna jak dotarla do nas, choc mieszkamy 1km od... zenek2020 Piotr - opinia (1) Świeże, pyszne sushi! Najlepsze w Gdańsku! Pycha :) Piotr Damian - opinia (1) Poleca. Bardzo smaczne. Dostawa szybka Damian Jerzy - opinia (1) Bardzo sympatyczna restauracja z klimatem i klimatyzacją też :). Estetyczny... Jerzy Adam - opinia (1) świetne miejsce gorąco polecam wszystkim Adam Kris - opinia (1) Pyszne jedzenie,miła obsługa,miejsce godne polecenia. Kris Kamila - opinia (1) Bardzo fajne miejsce gorąco polecam Kamila Kamila - opinia (1) Super miejsce, super ludzie, super klimat polecam Kamila Kamila - opinia (1) Bardzo fajne miejsce, polecam gorąco Kamila m. - opinia (1) absolutnie moja ulubiona restauracja w śródmieściu. podoba mi się wszystko -... m. Aneta - opinia (1) świetne miejsce, ludzie i jedzenia gorąco polecam Aneta Aneta - opinia (1) Super jak zawsze polecam z całego serca Aneta Erdece - opinia (1) 45 minut spozniona dostawa. Ale kij z tym - korki, wypadki, niedziela -... Erdece Monika - opinia (1) Przepyszne jedzenie, miła obsługa i genialna atmosfera. Monika Małgorzata - opinia (1) 2. deklarujemy, że wynagrodzenie obejmuje przeniesienie na pkn... Małgorzata Kasia Wojno - opinia (2) Świetna obsluga, wlaścicielom udało się stworzyć luźną atmosferę, dobre... Kasia Wojno Olek - opinia (1) Zamawiałam obiadki jest pysznie polecam serdecznie Olek